Φουρέιρα: Κάποιοι την αποκαλούν «ετοιμόγεννη» & εκείνη απαντά με αποδείξεις

Οι νέες ολόσωμες φωτογραφίες που ανήρτησε η τραγουδίστρια

Δείτε το πολυτελές σπίτι της Ελένης Φουρέιρα στα Νότια Προάστια
 

Από το καλοκαίρι φημολογείται ότι η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία.

Ελένη Φουρέιρα: Ξανθιά και... αγνώριστη στο νέο της κλιπ!
 

Ελένη Φουρέιρα: Δείτε το πολυτελές σπίτι της στα Νότια Προάστια

Πρόσφατα, η Κατερίνα Καινούργιου είχε πει on air στην εκπομπή της «Super Κατερίνα»: «Με την Ελένη έχω μια πολύ καλή σχέση. Αν ισχύει ότι είναι έγκυος, που το εύχομαι από καρδιάς, μπράβο της που όλους αυτούς τους μήνες το έχει κρύψει. Είναι μια πολύ προσωπική στιγμή για όλους τους μήνες και επειδή είναι μια γυναίκα που είναι στην πρώτη γραμμή, είναι στα φώτα, το να κρατήσει μια τόσο προσωπική στιγμή κρυφή και να το πει όταν η ίδια θέλει και νιώθει – αν ισχύει ξαναλέω- μπράβο της… Πιστεύετε ότι αν είναι έγκυος είναι 2-3 μηνών; Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να είναι και ετοιμόγεννη γιατί από το καλοκαίρι ακούγεται αυτό. Αν είναι, μπράβο της».

Μέχρι τώρα ωστόσο, το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει τις φήμες εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας.

μποτία φουρέιρα γεννάει

Η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει μάλιστα, να ποστάρει στα social media φωτογραφίες της. Στη νέα της, σημερινή ανάρτηση, τη βλέπουμε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ El Telephone - Remix να ποζάρει φορώντας ένα υπέροχο γαλάζιο – λευκό σακάκι, διάφανο παντελόνι και ψηλοτάκουνα. Στην εν λόγω ανάρτηση, δεν μπορεί να διακρίνει κανείς αν είναι ή δεν είναι έγκυος. Ο χρόνος θα δείξει και όπως είπε και η KatKen, μία εγκυμοσύνη είναι μία άκρως προσωπική στιγμή.

Δείτε την ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top