Δάκρυσε ο Κοργιαλάς: «Μία σχέση έχω, τον Θανάση. Τέλος»

«Δεν ξανακάνω οικογένεια», είπε συγκινημένος ο Δημήτρης Κοργιαλάς

Η συγκίνηση του Δημήτρη Κοργιαλά στο «Πρωινό Μας»

Τα μάτια του γεμίζουν με δάκρυα όταν μιλά για τον μικρό του γιο, Θανάση. Ο Δημήτρης Κοργιαλάς έχει μεγάλη αδυναμία στο παιδί που έχει αποκτήσει με τη Φωτεινή Ψυχίδου.

Δημήτρης Κοργιαλάς - Φωτεινή Ψυχίδου: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος τους

«Ο γιος μου είναι ο κόσμος μου. Ο Θανασάκης ήρθε στην Αθήνα, μένει με τη μαμά του. Η μετάβαση είναι δύσκολη, το καταλαβαίνω, αλλά είναι… Κοργιαλάκι. Θα τα καταφέρει», είπε βουρκωμένος στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας».

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Φωτεινή Ψυχίδου σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση/φωτογραφία NDP

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Φωτεινή Ψυχίδου σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση/φωτογραφία NDP

Πριν από αρκετό καιρό ο Δημήτρης Κοργιαλάς πήρε τη μεγάλη απόφαση, εγκατέλειψε την Αθήνα και πλέον ζει μόνιμα στη Ναύπακτο. Εκεί ζούσε μέχρι πρότινος με τον Θανασάκη.

«Η Φωτεινή ζήτησε να έρθει το παιδί στην Αθήνα και δεν μπορείς να πεις όχι στη μαμά ποτέ. Δεν είχαμε παντρευτεί με τη Φωτεινή, ούτε είχαμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, οπότε υπάρχει συνεπιμέλεια. Πάνω απ’ όλα είναι το παιδί. Ήμουν μαμά και μπαμπάς μαζί».

Δημήτρης Κοργιαλάς: Ήταν ζευγάρι για αρκετά χρόνια με την Ευρυδίκη/ φωτογραφία NDP

Δημήτρης Κοργιαλάς: Ήταν ζευγάρι για αρκετά χρόνια με την Ευρυδίκη/ φωτογραφία NDP

Δημήτρης Κοργιαλάς: Η μάχη με την κατάθλιψη και η σχέση του με την Ευρυδίκη


Κάποιες από τις σχέσεις του γνωστού είχαν δει το φως της δημοσιότητας, όπως με τη Φωτεινή Ψυχίδου, αλλά και με την Ευρυδίκη. Ποιες είναι οι σχέσεις του σήμερα με τις πρώην συντρόφους του;  «Είσαι τρελή που έχω καλές σχέσεις; Μόνο με την πρώτη, τη Δημητρούλα, που την αγαπώ και τη λατρεύω. Εγώ τις αγαπάω όλες αλλά δεν ξέρω. Και την Ευρυδίκη την αγαπάω αλλά… επαφή μηδέν».

Άραγε σκέφτεται να μοιραστεί τη ζωή του με μια άλλη γυναίκα και να κάνει ξανά οικογένεια; «Δεν ξανακάνω οικογένεια, ούτε σχέση. Μία σχέση έχω, τον Θανάση. Τέλος. Λήξις».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top