James Corden: Συγγνώμη για την «απρεπή» συμπεριφορά σε σερβιτόρους

Ο ιδιοκτήτης του Balthazar μίλησε για τη συμπεριφορά του παρουσιαστή

Στιγμιότυπα από δημόσιες εμφανίσεις του κωμικού - παρουσιαστή /φωτογραφίες AP

Την κακή πλευρά του χαρακτήρα του έδειξε πριν από λίγο καιρό ο James Corden αποφασίζοντας να φερθεί άσχημα στο προσωπικό που τον εξυπηρετούσε σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Υόρκης.

O James Corden με τη σύζυγό του, Julia Carey/ Φωτογραφία AP/ Evan Agostini

O James Corden με τη σύζυγό του, Julia Carey/ Φωτογραφία AP/ Evan Agostini

Ο κωμικός – παρουσιαστής είχε επισκεφτεί το εστιατόριο με τη σύζυγό του και έκανε παράπονα γιατί λίγο από το ασπράδι του αυγού είχε ανακατευτεί με τον κρόκο. Στο επόμενο πιάτο, έγινε λάθος από την κουζίνα και ήρθαν ως συνοδευτικό τηγανητές πατάτες αντί για σαλάτα. Και ο παρουσιαστής δεν ήταν καθόλου ευγενικός.

«Δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου! Δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου! Ίσως πρέπει να μπω εγώ στην κουζίνα και να μαγειρέψω μόνος μου την ομελέτα», είπε υψώνοντας τον τόνο της φωνής του.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη για την «απρεπή» του συμπεριφορά του, προσθέτοντας ότι «δεν ήταν ποτέ πρόθεσή μου» να αναστατώσω το προσωπικό.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 44χρονος αποκλείστηκε για λίγο από το Balthazar στο Μανχάταν, αφού ο ιδιοκτήτης του Keith McNally ισχυρίστηκε ότι ήταν «εξαιρετικά αγενής» με το προσωπικό του σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Η ανάρτηση του McNally στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε έντονη αντίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με εκκλήσεις να «απαγορευτεί» ο Corden από άλλους χώρους.

 James Corden/φωτογραφία Jordan Strauss/ap

 James Corden/φωτογραφία Jordan Strauss/ap

Στην εκπομπή του την Δευτέρα, ο James Corden είπε ότι τα σχόλιά του έγιναν «εν θερμώ» και ότι θα ζητούσε συγγνώμη αυτοπροσώπως από το προσωπικό του Balthazar.

Σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς του McNally πρόσθεσε: «Επειδή δε φώναξα ούτε ούρλιαξα, δε σηκώθηκα από τη θέση μου, δεν απηύθυνα σε κανέναν τον λόγο ονομαστικά και δε χρησιμοποίησα υποτιμητική γλώσσα, τριγυρνούσα νομίζοντας ότι δεν έχω κάνει τίποτα κακό. Αλλά η αλήθεια είναι ότι έκανα ένα αγενές, (πολύ) αγενές σχόλιο. Και ήταν λάθος. Ήταν ένα περιττό σχόλιο, ήταν αγενές για τον υπάλληλο».

Η δημόσια συγγνώμη του James Corden / φωτογραφία Evan Agostini/ap

Η δημόσια συγγνώμη του James Corden / φωτογραφία Evan Agostini/ap

Ο James Corden είπε, ότι αφού είδε την ανάρτηση του McNally επικοινώνησε μαζί του «αμέσως». «Του είπα πόσο στενοχωρημένος ήμουν που κάποιος πληγώθηκε από ο,τιδήποτε είχα κάνει και ο,τιδήποτε είχα πει κι ήταν μια καλή συνομιλία. Εκτίμησε ότι τον κάλεσα. Χάρηκα που καταφέραμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Και ένιωσα ότι το αντιμετωπίσαμε ιδιωτικά… αλλά μέχρι το σημείο αυτό, η ιστορία είχε δημοσιοποιηθεί και αρκετοί άνθρωποι ήταν αναστατωμένοι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top