Συγκλονίζει η τραγουδίστρια Ναταλί: Απέβαλε όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο

Το μήνυμα που στέλνει σε όσες έχουν διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού

Η τραγουδίστρια Ναταλί (Τριανταφυλλίδου) έχει χαράξει την δική της πορεία στο τραγούδι κάνοντας σπουδαίες συνεργασίες με τον Γιώργο Νταλάρα, Ελένη Βιτάλη, Βασίλη Παϊτέρη, Τζένυ Βάνου, Δημήτρη Γιώτη, Γωγώ Τσαμπά, Ελεονώρα Ζουγανέλη και Τάμτα.

Σε μια συγκλονιστική συνέντευξη αποκλειστικά στην espresso και τον Βαγγέλη Καράλη για πρώτη φορά μιλάει για τον καρκίνο που αντιμετωπίζει κάνοντας μαστεκτομή. Μάλιστα συγκινημένη αναφέρει ότι όταν διεγνώστει με καρκίνο κυοφορούσε δίδυμα με αποτέλεσμα να τα χάσει. Η ίδια παρά τις πολλές δυσκολίες περιγράφει τον «Γολγοθά» της ως «επίσκεψη Κυρίου» με την πίστη της στον Θεό να δυναμώνει.

ναταλι καρκινος μαστού

Η Ναταλί με τον Δημήτρη Γιώτη και τη Γωγώ Τσαμπά

Mόνιμος κάτοικος Γερμανίας η Ναταλί μιλάει με θαυμασμό για τον σύντροφό της Θανάση που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα της.  Η όμορφη τραγουδίστρια με θάρρος καρδιάς δίνει τα δικά της μηνύματα για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού. 

Η Ναταλί περιγράφει πώς ανακάλυψε πέρυσι τον Οκτώβριο ότι έχει καρκίνο σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για αυτήν καθώς είχε μείνει έγκυος δύο φορές έχοντας αποβάλει ενώ πριν από λίγο καιρό είχε πεθάνει ο αδελφός της: «Πέρυσι τον Οκτώβριο είχα έρθει στην Ελλάδα και εντελώς τυχαία ανακάλυψα ότι κάτι είχα στο στήθος μου. Πάντα κοιμάμαι μπρούμητα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ να γυρίσω και γυρίζοντας κατάλαβα ότι έχω ένα μικρό καρουμπαλάκι στην αριστερή πλευρά στο στήθος μου. Νόμιζα ότι είναι κύστη. Πήγα στο Κρατικό Νοσοκομείο και μου είπαν ότι είναι κύστη. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι έχω καρκίνο και πήγα να εξομολογηθώ. Από εκεί και πέρα επέστρεψα στην Γερμανία πήγα στην γυναικολόγο μου και μου βρήκε έξι κύστες και πήγα να κάνω μαστογραφία. Ήμουν ήδη σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση καθώς είχα χάσει δύο παιδιά με αποβολές και πριν από λίγο καιρό είχε πεθάνει ο αδελφός μου. Πριν μπω να κάνω μαστογραφία είπα στον σύντροφό μου αγάπη μου μην φοβηθείς να ξέρεις ότι έχω καρκίνο. Έκανα μαστογραφία πήρα το χαρτί και πήγα για βιοψία. Η γυναικολόγος μου είδε την βιοψία και δεν βρήκε κάτι και με παρότρυνε να συνεχίσω να προσπαθώ να κάνω παιδιά» αναφέρει. 

Καθώς οι γιατροί της έλεγαν ότι δεν έχει καρκίνο η τραγουδίστρια έκανε εκ νέου προσπάθειες για να γίνει μανούλα. Η Ναταλί έμεινε έγκυος και τότε της αποκάλυψαν ότι έχει καρκίνο με αποτέλεσμα να αποβάλει για 3η φορά. Στον υπέρηχο που έκανε είδε ότι κυοφορούσε δίδυμα: «Όταν η γιατρός μου, είπε ότι δεν έχω κάτι ξεκινήσαμε να προσπαθούμε να κάνουμε παιδί και έμεινα έγκυος. Συνέχιζα να κάνω βιοψία και τότε βρήκαν ότι έχω καρκίνο. Μου είπαν ότι θα το παρακολουθούμε κάθε δύο χρόνια, χτύπησα το χέρι τότε στο γραφείο της γιατρού και της είπα θα αφήσουμε κάτι να είναι μέσα μου και να μεγαλώνει; Τι πρέπει να κάνουμε ρώτησα, μαστεκτομή; Είμαι έτοιμη να το κάνω θέλω να φύγει το κακό από μέσα μου! Πριν κάνω την μαστεκτομή παρακάλεσα τον Θεό να πάρει το παιδί για να μην υπογράψω με τα χέρια μου να φύγει το παιδί μου. Ο καρκίνος ο δικός μου ήταν ορμοεξαρτούμενος και δεν μπορούσα να το κρατήσω. Τέσσερις ημέρες πριν κάνω την αφαίρεση στήθους έκανα υπέρηχο για να δω αν το παιδί έχει καρδιά και δεν υπήρχε καρδιά, ήταν δίδυμα!» εξομολογείται συγκινημένη. 

Παρά τις δυσκολίες η τραγουδίστρια δεν το έβαλε κάτω και έδωσε τα ωάριά της για κατάψυξη καθώς έπρεπε να κάνει ορμονοθεραπείες. Η ίδια όπως μας λέει ενώ έκανε την μαστεκτομή κάθε πρωί ξυπνούσε έβγαινε στον δρόμο και τραγουδούσε. Η Ναταλί με το θάρρος της εντυπωσίασε τους γιατρούς στο Βόλφσπουργκ της Γερμανίας προτείνοντάς την να κάνει σεμινάρια ψυχολογικής στήριξης σε γυναίκες που έχουν καρκίνο: «Πήγα να κάνω την επέμβαση στο στήθος και δεν ένοιωθα τίποτα από φόβο, είπα στον εαυτό μου εάν δω τον καρκίνο σαν εχθρό μου θα παραμείνει, εάν το δω φιλαράκι μου θα φύγει. Από την πρώτη στιγμή δεν έριξα ούτε ένα δάκρυ. Μου είπαν να κάνω 16 χημειοθεραπείες για έξι χρόνια και για πέντε χρόνια ορμονοθεραπείες. Έτσι λοιπόν επειδή θέλω πολύ να κάνω παιδί και έδωσα τα ωάριά μου για κατάψυξη. Είπα στον σύντροφό μου να φύγει και μου απάντησε αγάπη μου ό,τι και να γίνει θα είμαστε μαζί. Έκανα την πρώτη χημειοθεραπεία, σηκώθηκα και πήγα σπίτι μου και έκανα όλες τις δουλειές του σπιτιού κανονικά. Ξυπνούσα πέντε το πρωί και έβγαινα στον δρόμο και τραγουδούσα. Είχα δύναμη ψυχής και με βοήθησε πολύ η πίστη μου. Μάλιστα από το νοσοκομείο στην Γερμανία μου πρότειναν να κάνω σεμινάρια ψυχολογικής υποστήριξης σε γυναίκες που έχουν καρκίνο για να τις βοηθήσω ψυχολογικά».

καρκινος του μαστού ναταλί
Η ίδια περιγράφει την μάχη της με τον καρκίνο ως «επίσκεψη Κυρίου» κάνοντας την καλύτερο άνθρωπο με την πίστη της στον Θεό να δυναμώνει: «Η πίστη μου στον Θεό με βοήθησε πολύ. Δε φοβήθηκα καθόλου τον καρκίνο. Το βίωσα ως μια όμορφη επίσκεψη του Κυρίου στο σπίτι μου ώστε να καταλάβω τα λάθη μου και να είμαι καλύτερος άνθρωπος από ό,τι ήμουν. Όταν άρχισαν να μου πέφτουν τα μαλλιά, πήγα στον Άγιο Ταξιάρχη στην Μυτιλήνη, τα κούρεψα και τα άφησα εκεί, είπα φεύγει η αρρώστια τι ωραία, ποτέ δεν με πήρε από κάτω. Ήμουν πάντα πιστή στον Θεό αλλά τώρα ακόμη περισσότερο».

Kλείνοντας και σε έντονο συγκινησιακό κλίμα δίνει το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού: «Έχω ακόμη να κάνω πέντε χημειοθεραπείες και ο γιατρός μου λέει ότι πάμε πολύ καλά. Το μήνυμα που θέλω να περάσω στις γυναίκες και για την παγκόσμια ημέρα πρόληψης του καρκίνου του μαστού, είναι ότι η πρόληψη σώζει ζωές και να μην το αμελούν και να μην φοβούνται να κάνουν μαστογραφία».

Aξίζει να αναφέρουμε ότι θέλοντας να ευχαριστήσει τον Θεό που τα κατάφερε ετοιμάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Είναι ο Θεός γιατρός μου» που θα κυκλοφορήσει σύντομα σε στίχους Στάθη Ξένου και Αθηνάς Τσακαρέλη και μουσική Στάθη Ξένου και ακόμη ένα τραγούδι «Μόνη κοιμάμαι» σε στίχους του Αντώνη Τριανταφυλλίδη και μουσική του Μάριου Τσιτσόπουλου.  

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top