Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει φτιάξει μέχρι και το πρόγραμμα της… κηδείας του!

Ο γνωστός ηθοποιός έχει αφήσει... ηχητικό μήνυμα

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Breakfast@Star

Παρότι βρίσκεται στην επικαιρότητα με τα όσα έχουν συμβεί στο ελληνικό θέατρο και το κίνημα #MeToo, ο πρόεδρος του ΣΕΗ (Σωματείο Ελλώνων Ηθοποιών).

Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι 67 ετών και θα φοράω ό,τι μαγιό μου αρέσει»

Στη στήλη Τι ψυχή(δου) θα παραδώσεις του Breakfast@Star και της Φωτεινής Ψυχίδου, ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε σε όλες τις μακάβριες ερωτήσεις που του τέθηκαν κι αποκάλυψε τι θα συμβεί όταν πεθάνει.

«Έχω σκεφτεί την κηδεία μου κι είναι καταγεγραμμένη στο βιβλίο που ετοιμάζω. Θέλω να καώ. Παρότι προέρχομαι από οικογένεια που είχε γραφείο τελετών κι έχω μεγαλώσει μέσα στα φέρετρα, δεν θέλω κηδεία, ούτε θρησκευτική ούτε πολιτική», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε επίσης: «Έχω αφήσει πού θα πάει η στάχτη μου, στον Προφήτη Ηλία. Εκεί θα ανοίξουν έναν λάκκο και θα βάλουν τη στάχτη. Μετά να βάλουν μια αροκάρια, που είναι το αγαπημένο μου δέντρο, και να μεγαλώνει και να βλέπει μπροστά η αροκάρια το πέλαγος. Έχω αφήσει και χρήματα για να γίνει μια μεγάλη γιορτή κι ένα ηχητικό μήνυμα που θα ακουστεί όταν θα φύγω από τη ζωή». 

 

Σπύρος Μπιμπίλας: Όσα είπε για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

«Grande θάνατος είναι του Αγαμέμνονα. Εγώ έχω παίξει την Κασσάνδρα στο θέατρο. Αν ήξερα ότι πεθαίνω αύριο, θα πήγαινα στον άνθρωπο που είμαι ερωτευμένος και θα του έλεγα πόσο πολύ τον αγαπώ», συμπλήρωσε με χιούμορ.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top