Δήμητρα Αλεξανδράκη: Παραδέχτηκε τον χωρισμό της - Όλο το παρασκήνιο

Τι έγραψε στο Instagram το γνωστό μοντέλο και τι λέει η οικογένειά της

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της λίγο καιρό πριν

Τις φήμες χωρισμού από τον σύντροφό της, λίγο πριν παντρευτούν, επιβεβαίωσε για πρώτη φορά δημόσια η Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσα από τα social media.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Χώρισε λίγο πριν από τον γάμο της!

Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες μια φωτογραφία της στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα το αινιγματικό κείμενο: «Σε πρόδωσα… εαυτέ μου. Σιγά σιγά επανορθώνω όμως! Μου υπόσχομαι να μην το επιτρέψω να γίνει ξανά».

Ανάμεσα στα σχόλια που έγιναν κάτω από την ανάρτησή της, μια follower έγραψε ειρωνικά στη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Καταπληκτική φωτό. Ο σύζυγος την τράβηξε;».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποφάσισε να μην αφήσει το σχόλιο αναπάντητο και έγραψε στην ακόλουθό της: «Όχι γιατί χωρίσαμε. Είσαστε ευχαριστημένη κυρία Flori; Εγώ χαρά θέλω μόνο να δίνω στον κόσμο. Να είστε καλά και σας εύχομαι υγεία και όλες τις ευλογίες του κυρίου. Καλή συνέχεια να έχετε».

Δείτε το σχόλιο της Δήμητρας Αλεξανδράκη:

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Παραδέχτηκε για πρώτη φορά τον χωρισμό της

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το παρασκήνιο του χωρισμού της - Τι απαντά το οικογενειακό της περιβάλλον

Η εκπομπή Open Weekend επικοινώνησε με το στενό οικογενειακό περιβάλλον του μοντέλου, που ανέφερε πως οι σχέσεις του πρώην - πια - ζευγαριού είναι άψογες, ωστόσο αποφάσισαν να χωρίσουν γιατί δεν ταίριαζαν πλέον οι ζωές τους.

«Όλα είναι μια χαρά με τη Δήμητρα. Είναι μια δημιουργική περίοδος για εκείνη, ασχολείται με τα επαγγελματικά της. Με τον πρώην σύντροφό της έχουν τέλεια σχέση. Ούτε τσακωμοί υπήρξαν, ούτε τίποτα. Δεν ταίριαζαν οι ζωές τους, δε συνέβη κάτι άλλο. Αγαπιούνται πολύ, αλλά δε γίνεται να προχωρήσουν μαζί» ανέφερε χαρακτηριστικά το περιβάλλον της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top