Δήμητρα Αλεξανδράκη: Χώρισε λίγο πριν από τον γάμο της!

«Σε πρόδωσα εαυτέ μου...»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της λίγο καιρό πριν

Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο σύντροφός της, Δημήτρης φαίνεται πως αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τις φήμες χωρισμού από τον σύντροφό της

Σύμφωνα με το Tlife, το μοντέλο πριν λίγες ημέρες χώρισε από τον επιχειρηματία, ύστερα από δική της απόφαση να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Μέχρι στιγμής η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή, ενώ, βάσει των ίδιων πληροφοριών, σύντομα αναμένεται να επιβεβαιώσει τον χωρισμό της.

Το γνωστό μοντέλο από την αρχή της σχέσης απέφευγε την οποιαδήποτε πληροφορία για τον άνδρα που της είχε «κλέψει» την καρδιά.

Η αλήθεια είναι πως εδώ και αρκετό καιρό η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν έκανε καμιά αναφορά στο Instagram για τον σύντροφό της και τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για χωρισμό τους όλο και «φούντωναν». Ακόμα, έχει σβήσει από τον λογαριασμό της στο Instagram τη φωτογραφία από την πρόταση γάμου.

δημητρα αλεξανδρακη

Η φωτογραφία από την πρόταση γάμου

Επιπλέον, σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις της, η ίδια έγραψε: «Σε πρόδωσα… εαυτέ μου. Σιγά σιγά επανορθώνω όμως ! Μου υπόσχομαι να μην το επιτρέψω να γίνει ξανά». 

Το αινιγματικό αυτό μήνυμα που είχε γράψει έκανε αρκετούς από τους followers της να υποψιάζονται τον χωρισμό της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top