Γιαννουδάκη για Σασμό: Θα πάω σε γάμο που δεν είναι πολύ δικού μου ανθρώπου

Η ηθοποιός έκανε spoiler της σειράς

Η συνέντευξη της Νεκταρίας Γιαννουδάκη στο Breakfast@star

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη για δεύτερη σεζόν υποδύεται τη «Σοφία Αντωνακάκη» στη σειρά «Σασμός». Το γεγονός ότι υποδύεται την κρητικιά δεν είναι καθόλου τυχαίο, μιας και κατάγεται από τα Χανιά και έζησε τα παιδικά της χρόνια στο νησί.

«Ο μπαμπάς μου ήταν από τους πολύ καλούς ράφτες του νησιού. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν καλά αλλά και «σφιχτά». Ήταν αυστηροί οι γονείς μου. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν «πέταξαν τη σκούφια τους» όταν τους είπα ότι θα γίνω ηθοποιός. Σπούδαζα Γαλλική Φιλολογία και έδωσα κρυφά στη δραματική σχολή. Όταν είπα στους γονείς μου ότι τελειώνω τη δραματική σχολή η μαμά μου δεν ήξερε πώς να το πει στον παππού μου. Του είπε ψέματα πως πήγα στη σχολή για να μάθω να λέω τις ειδήσεις. Στη συνέχεια, βλέποντας την πορεία μου χάρηκαν», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star».

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη έκανε spoiler για τον Σασμό

Η τηλεοπτική «Σοφία», η μαμά της «Στέλλας» απάντησε και στο ερώτημα αν κάποια στιγμή θα δούμε τον πολυπόθητο Σασμό ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

«Με τόσο θανατικό στη σειρά πιστεύω ότι εκτός από τους σεναριογράφους και τους σκηνοθέτες θα μείνουν κάποιοι για να κάνουν Σασμό. Θα δούμε κάποια όμορφα να συμβαίνουν αλλά και κάποια άσχημα. Θα συμβούν πολλά γεγονότα. Θα βρεθώ καλεσμένη με τον σύζυγό μου σε έναν γάμο που δεν είναι πολύ δικού μας ανθρώπου».

«Ξεψύχησε μπροστά της» - Ο σασμός στην οικογένεια της Γιαννουδάκη

Κλείνοντας, μίλησε και για τη βεντέτα που βίωσε η δική της οικογένεια στο παρελθόν. «Η μητέρα μου είχε ζήσει βεντέτα. Είχε δει τον θείο της να τον σκοτώνουν μπροστά στα μάτια της. Ήταν πολύ τραυματικό για εκείνη. Ευτυχώς, έκαναν σασμό».

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη στο τέλος της συνέντευξης αποκάλυψε πως είναι φανατική τηλεθεάτρια του MasterChef και ανυπομονεί να ξεκινήσει ο νέο κύκλος.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top