«Λύγισε» ο Δήμας για τον Νικολαΐδη: «Δε θα πάω στην κηδεία, δεν αντέχω»

Ο Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών ξέσπασε σε κλάματα

Δείτε στο βίντεο τον Πύρρο Δήμα να ξεσπάει σε λυγμούς για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη / εκπομπή Στούντιο 4

Σε κλάματα ξέσπασε ο Πύρρος Δήμας όταν αναφέρθηκε τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που από το πρωί έχει βυθίσει στη θλίψη όλο τον αθλητικό χώρο αλλά και το Πανελλήνιο!

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Με Ελύτη τον αποχαιρετά η σύζυγός του, Δώρα

Ο Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» είπε: «Μέχρι το 2012 στο Λονδίνο, ήμασταν μαζί με τον Αλέξανδρο. Ήταν το καλύτερο παιδί, αυτό θέλω να πω μόνο. Με θαύμαζε, ήταν πάντα με το χαμόγελο, με την ευγένειά του. Το 2004 ήμασταν μαζί στο Ολυμπιακό χωριό, πήρε το μετάλλιό του, πήρε το αίμα του πίσω γιατί στο Σίδνεϋ είχε σπάσει το πόδι του». 

«Ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί με τον Αλέξανδρο, με έπαιρνε τηλέφωνο με ρώταγε για τη γυναίκα μου, για τα παιδιά μου, πολύ γλυκό παιδί. Όταν σηκώθηκα το πρωί να ετοιμάσω τον Νικολάκη για το σχολείο, είναι στενάχωρο πολύ. Με πήρε και η Δώρα τηλέφωνο και μου ζήτησε να πω δύο λόγια αύριο στην κηδεία. Δεν μπορώ ούτε να πάω στην κηδεία, γιατί δυστυχώς δεν μπορώ να το περάσω αυτό ξανά. Ελπίζω να μην τύχει σε κανέναν αυτό», συμπλήρωσε ο Πύρρος Δήμας ξεσπώντας σε κλάματα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top