Βασίλης Μπισμπίκης: «Η Δέσποινα Βανδή είναι ο ουρανός μου»

Τα λόγια αγάπης του ηθοποιού για τη σύντροφό του

Οι full in love δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη / βίντεο αρχείου εκπομπή «Super Κατερίνα»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια είναι αχώριστοι και μιλούν με λόγια αγάπης ο ένας για τον άλλον.

Βανδή: Ο κεραυνοβόλος έρωτας & η γνωριμία των παιδιών της με τον Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Super Κατερίνα» μιλώντας για τον σύντροφό της ανέφερε: «Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή . Αισθάνομαι ότι μου τον έφερε ο Θεός. Ο Βασίλης με έπιασε από το χέρι, θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί. Η σχέση μου προέκυψε έτσι ξαφνικά. Ο έρωτάς μας ήταν κεραυνοβόλος. Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός. Ήμουν ένας άνθρωπος που έτρεχε, δούλευε πάρα πολύ και είχα ξεχάσει πώς είναι να ζω για μένα. Ο Βασίλης μπήκε με τόσο σαρωτικό τρόπο στη ζωή μου, σιγά σιγά, γιατί ήμουν πολύ φοβισμένη και οχυρωμένη. Το έκανε με τέτοιο τρόπο πραγματικά που πια έφυγαν όλες οι άμυνες και είπα ''ναι'' αυτό μου αξίζει να το ζήσω».

Νέα έξοδος για Βανδή - Μπισμπίκη: «Υπάρχει πολλή αγάπη εδώ»

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε με λόγια αγάπης για τον Βασίλη Μπισμπίκη/ φωτογραφία NDP

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε με λόγια αγάπης για τον Βασίλη Μπισμπίκη/ φωτογραφία NDP

Ανάλογα συναισθήματα τρέφει και ο Βασίλης Μπισμπίκης για τη γυναίκα που το τελευταίο διάστημα έχει στο πλευρό του. Αγαπά τα πάντα σε εκείνη και φαίνεται από μια τρυφερή φράση που είπε για εκείνη κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο περιοδικό «7 Μέρες TV» με αφορμή το σήριαλ «Αυτή η νύχτα μένει» στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Αυτή η νύχτα μένει: To ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο Βασίλης Μπισμπίκης

«Θα σας πω αυτό μόνο: Η Δέσποινα για εμένα είναι ουρανός! Μέσα στην καθημερινότητά μου, μέσα σε αυτή την τρέλα, είναι ο ουρανός μου», δήλωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top