Η on air συγκίνηση της Δέσποινας Μοιραράκη για τον θάνατο του συζύγου της

Όσα εξομολογήθηκε στην πρώτη της συνέντευξη στο «Breakfast@Star»

Η Δέσποινα Μοιραράκη κάθισε στον καναπέ του «Breakfast@Star» και άνοιξε την καρδιά της στην Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον θάνατο του συζύγου του, Γιάννη Κοντούλη, τον οποίο «έχασε» πριν από τέσσερις μήνες. 

Δέσποινα Μοιραράκη: Η ενόχληση στο μνημόσυνο του συζύγου της

Η οικοδέσποινα του «Cash or Trash» που κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο στις 18:20 στο Star, με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε πως ο άνθρωπός της ήταν αυτός που την παρότρυνε να αναλάβει το εν λόγω πρότζεκτ. 

«Θα το καταθέσω… Συγκινούμαι, γιατί το Cash or Trash ήρθε στη ζωή μου σε μία στιγμή πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη. Όλα τα γυρίσματα που κάναμε τον Σεπτέμβριο ήταν βάλσαμο για τη ψυχή μου. Ευχαριστώ το Star που με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν τόσο σημαντικό ρόλο. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη και υπερήφανη» ανέφερε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη και τα λόγια της έβγαιναν με δυσκολία. 

Δέσποινα Μοιραράκη: Τη συνέλαβαν στο Ιράν - Κινδύνευσε με ένα χρόνο φυλακή

To «Cash or Trash» κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 08/10 στις 18:20 μέσα από τη συχνότητα του Star

To «Cash or Trash» κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 08/10 στις 18:20 μέσα από τη συχνότητα του Star

«Το πρότζεκτ είναι κομμένο και ραμμένο στα δικά μου μέτρα και σταθμά. Νομίζω ότι αυτή η παρουσίαση που κάνω είναι προσωπικά για τη Δέσποινα Μοιραράκη. Και μάλιστα ο αντρούλης μου με είχε παροτρύνει υπερβολικά στο να δεχτώ. Όταν το βλέπαμε μαζί, μου έλεγε «σε θαυμάζω γυναίκα μου. Το έλεγα εγώ όταν σου έκαναν την πρόταση ότι έπρεπε να το ακολουθήσεις».

Τον συμβουλευόμουν για τα πάντα. Μου έδωσε το push. Τότε ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή μας, ο χρόνος ήταν περιορισμένος κι εγώ κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες έκανα τα γυρίσματα. Κανένας δεν το ήξερε αυτό. Ως σοβαρή επαγγελματίας τα κατάφερα και σήμερα είμαι εδώ. Και να που η παρότρυνση του συζύγου μου ήταν μοναδική, που μπορέσαμε να φτάσουμε στον δεύτερο κύκλο» πρόσθεσε στη συνέχεια στην πρωινή εκπομπή.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top