Σιαμπάνη: Οι νέες φωτογραφίες με το μωρό και οι ευχές της Σπυροπούλου

«Να σας ζήσει εξαδέλφη το αγγελούδι» έγραψε η παρουσιάστρια

Βίντεο από τον γάμο της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου

Τρισευτυχισμένοι είναι η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο σύζυγός της Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, καθώς πριν λίγες μέρες έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Γέννησε η Ιωάννα Σιαμπάνη – Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Σταθοκωστόπουλος

Η πρώην παίκτρια του «My style rocks» γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι την Κυριακή 2 Οκτωβρίου και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το ίδιο και ο αγαπημένος της, φυσικά!

Τα ευχάριστα, γνωστοποίησε η ίδια η Ιωάννα Σιαμπάνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου και είναι ιδιαίτερα ενεργή, ενώ χθες και σήμερα μοιράστηκε νέες τρυφερές φωτογραφίες με το νεογέννητο αγοράκι.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε το ποδαράκι του μωρού, αλλά και ένα άλλο στιγμιότυπο από τον θηλασμό. Ανάμεσα στα σχόλια με τις ευχές από τους εκατοντάδες διαδικτυακούς της φίλους, είδαμε και την ευχή της… εξαδέλφης Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Σιαμπάνη: Οι νέες φωτογραφίες με το μωρό και οι ευχές της Σπυροπούλου -2

Σιαμπάνη: Οι νέες φωτογραφίες με το μωρό και οι ευχές της Σπυροπούλου

«Να σας ζήσει εξαδέλφη το αγγελούδι», έγραψε η παρουσιάστρια στην Ιωάννα Σιαμπάνη κάτω από τη χθεσινή ανάρτηση της στο Instagram. 

Να διευκρινίσουμε πως ο σύζυγος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και ο σύζυγος της Ιωάννας Σιαμπάνη, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, είναι ξαδέρφια.

σπυροπούλου
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top