Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Τα πλάνα από τον «μυστικό» γάμο τους

Οι καλεσμένοι και το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου

Κάτω από άκρα μυστικότητα παντρεύτηκαν την Κυριακή το απόγευμα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στο Δημαρχείο Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» εκεί και εξασφάλισε πλάνα με τους συγγενείς του ζευγαριού, λίγο πριν τον πολιτικό γάμο του. 

Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Παντρεύτηκαν κρυφά με 10 καλεσμένους

«Να ζήσουν, πολύ ωραία ήταν! Τα παιδιά ήθελαν να το κρατήσουν κάτω από άκρα μυστικότητα και πολύ καλά έκαναν. Φόρεσε ένα φανταστικό άσπρο φόρεμα που το έραψε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη και ήταν πάρα πολύ όμορφη. Φαίνονται πολύ χαρούμενοι! Θα γευμάτισαν μετά όλα καλά. Ξέρω και την οικογένεια του Βασίλη, είναι πολύ large άνθρωποι. Ήταν η επισημοποίηση για να έρθει το παιδάκι τους στον κόσμο. Θα κάνουν και θρησκευτικό γάμο γιατί και οι δύο πιστεύουν πολύ στον Θεό, σας το λέω 100%. Και στα δικά μας οι λεύτερες», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου για τον γάμο του πρώην συντρόφου της.

Μάλιστα, προλογίζοντας το θέμα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως θα πήγαινε στον γάμο, αν την είχαν καλέσει: «Και να με καλούσαν μια χαρά θα πήγαινα. Και πολύ μεγάλη μου χαρά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top