Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Παντρεύτηκαν κρυφά με 10 καλεσμένους

Η παρουσιάστρια διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Παντρεύτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος την Κυριακή το απόγευμα στο Δημαρχείο της Βούλας κάτω από άκρα μυστικότητα με 10 μόνο καλεσμένους και λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Σπυροπούλου - Σταθοκωστόπουλος: Όλα έτοιμα για τον γάμο τους!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Happy Day, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φόρεσε ένα υπέροχο κοντό φόρεμα δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Νύφη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Παντρεύτηκαν κρυφά με 10 καλεσμένους

Μία από τις εμφανίσεις του ζευγαριού όπου η Κωνταντίνα έκρυβε ακόμα την κοιλίτσα της/ NDP

Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει το ευχάριστο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντέλλος, ο ένας μάρτυρας από την πλευρά του γαμπρού ήταν ο πατέρας του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και από την πλευρά της νύφης μια καλή φίλη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Μετά το τέλος του γάμου ακολούθησε οικογενειακό τραπέζι σε γνωστό εστιατόριο της παραλιακής.

«Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή κυρίως για τα δύο νέα παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό, μια δική τους στιγμή. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε. Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος. Όταν βλέπεις δυο ανθρώπους συνειδητοποιημένα να ενώνουν τη ζωή τους, να είναι ευτυχείς και να το πιστεύουν ακράδαντα αυτό που κάνουν στη ζωή τους, πραγματικά χαίρεσαι» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top