Μάθιου ΜακΚόναχι: Η εξομολόγηση για τη σεξουαλική κακοποίηση στα 18 του

«Δε θα επιτρέψω σε αυτές τις καταστάσεις να με κάνουν ένα τέρας»

Μάθιου ΜακΚόναχι

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι μίλησε δημόσια για την προσωπική του ζωή και υποστήριξε ότι βίωσε σεξουαλική κακοποίηση σε μικρή ηλικία, αρχικά από ένα κορίτσι που τον εκβίασε να κάνουν σεξ στα 15 και στη συνέχεια από έναν άντρα, όταν ήταν 18 ετών.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός μίλησε στο podcast «The Conversation: About the Men» σύμφωνα με την dailymail και ανέφερε για την κοπέλα που τον εκβίασε όταν ήταν έφηβος, πως «ένιωσα αμέσως ότι αυτό που γίνεται δεν ήταν σωστό. Μετά από αυτό, είχα κάποιες υγιείς σεξουαλικές σχέσεις με κορίτσια που μου άρεσαν και με τον καιρό αναπτύξαμε μια οικειότητα. Μπορεί να ήταν λίγο αδέξια, αλλά αυτό ήταν το όμορφο».

«Είχα πολύ καλούς φίλους και μέντορες, που μου αφιέρωσαν χρόνο, κάθισαν μαζί μου και προσπάθησαν να με βοηθήσουν να το ξεπεράσω. Ακόμα και μετά από όλα αυτά, εγώ κρατάω όσα μου είπαν ο πατέρας και η μητέρα μου. Δε θα φοβάμαι τις σχέσεις, γιατί η πρώτη μου εμπειρία ήρθε με τον εκβιασμό. Δε θα αφήσω αυτό το πράγμα να νικήσει την εμπιστοσύνη μου στους ανθρώπους, να με κάνει ένα τέρας. Ξέρω ότι μπορώ να χτίσω μια υγιή σχέση. Είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο», πρόσθεσε στη συνέχεια. 

Επίσης, για την κακοποίηση που υπέστη στα 18 του χρόνια, είπε ότι πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό περιστατικό, που σε καμία περίπτωση δεν συνδέει με το προηγούμενο του τραύμα. 

«Συνέβη. Αρνούμαι ότι συνέβη; Όχι. Δεν το αρνούμαι κι ας είναι άσχημο. Εξακολουθώ να καταλαβαίνω ότι ίσως με επηρέασε, αλλά αρνούμαι να το κουβαλήσω πάνω μου. Επέλεξα να το αφήσω σε εκείνες τις αποσκευές της ζωής που κρατάς πίσω σου και σε μαθαίνουν κάτι. Μου έμαθε να συμπεριφέρομαι στους ανθρώπους, μου έδειξε ποιους να εμπιστεύομαι, να κρίνω καταστάσεις και να αξιολογώ κινδύνους», είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που έδωσε.

Με τη σύζυγό του σε παλαιότερη εμφάνιση / Φωτογραφία: Apimages
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top