Μάρθα Καραγιάννη: «Λύγισε» ο πρώην σύντροφός της, Βασίλης Κωνσταντίνου

Η αποκάλυψη που έκανε στον τηλεοπτικό αέρα

Δείτε όσα είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στο Καλημέρα Ελλάδα

Θλίψη σε όλη τη χώρα έχει προκαλέσει ο θάνατος της Μάρθας Καραγιάννη, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή στα 82 της χρόνια.

Μαίρη Χρονοπούλου: Το ξέσπασμα για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη

Το πρωί της Δευτέρας μίλησε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, ο επί 12 χρόνια σύντροφος της, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Η Μάρθα Καραγιάννη με τον Βασίλη Κωνσταντίνου και τη Μάρη Κοντού

Η Μάρθα Καραγιάννη με τον Βασίλη Κωνσταντίνου και τη Μάρη Κοντού /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Η Μάρθα ήταν ο μεγάλος έρωτας. Είχαμε αλληλοεκτίμηση από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε. Η Μάρθα ήταν ένα καταπληκτικό κορίτσι. Ήταν μια σταρ πάνω στο πλατό. Αγάπησε πάρα πολύ το θέατρο, ερωτεύθηκε το θέατρο και τους ηθοποιούς. Δεν είχα ακούσει ποτέ κακιά κουβέντα ούτε για τον τελευταίο κομπάρσο», είπε αρχικά.

Μάρθα Καραγιάννη: «Πέθανε την ώρα που μιλούσαμε στο τηλέφωνο»

«Πεθαίνω για τη Μάρθα, την αγαπάω πάρα πολύ. Πήρα πολλά πράγματα από τη Μάρθα. Όταν τη γνώρισα είχε γίνει μια παρεξήγηση, είχα τιμωρηθεί για έναν χρόνο κι ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Και βρέθηκε η Μάρθα που μου έδωσε το κουράγιο. Με έπαιρνε μαζί της και με πήγαινε στο γήπεδο, με πήγαινε στις προπονήσεις, περίμενε να με πάρει από τις προπονήσεις και μου έλεγε “δεν μπορείς να σταματήσεις, είσαι ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο, δεν είσαι ερωτευμένος μαζί μου”. Κι έτσι συνέχισα το ποδόσφαιρο. Δεν της ζήτησα να σταματήσει το θέατρο, της είχα ζητήσει όμως να κάνουμε ένα παιδί. Ήξερα πόσο αγάπη είχε για τα παιδιά. Μου είχε πει ότι έπρεπε να σταματήσει το θέατρο για οκτώ μήνες για να κάνει παιδί και δεν μπορούσε να μην είναι στο θέατρο», αποκάλυψε στη συνέχεια. 

Μετά το τέλος της σχέσης τους ο Βασίλης Κωνσταντίνου παρέμεινε στενός φίλος της Μάρθας Καραγιάννη

Μετά το τέλος της σχέσης τους, ο Βασίλης Κωνσταντίνου παρέμεινε στενός φίλος της Μάρθας Καραγιάννη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μάρθα Καραγιάννη: Η τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη στη Ζήνα Κουτσελίνη

«Θα κρατήσω τα πάντα από τη Μάρθα, αλλά θα κρατήσω κυρίως την αγάπη της για την οικογένεια, για το σπίτι της, για την παρέα της που ήταν κυρίως ηθοποιοί και την καλοσύνη της για όλους», είπε συγκινημένος ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top