Κάρολος: Οι περίεργες συνήθειες και... ιδιοτροπίες του νέου βασιλιά

Θέλει ακριβώς μία ίντσα οδοντόκρεμας και τα κορδόνια του σιδερωμένα

Οι περίεργες συνήθειες του βασιλιά Καρόλου / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες οι έντονες στιγμές εκνευρισμού και... δυσαρέσκειας του βασιλιά Καρόλου, από τη στιγμή που πήρε τα ηνία της βασιλείας, μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Κάρολος: «Το μισώ αυτό το πράγμα» - Εκνευρίστηκε ξανά on camera

Ο νέος μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου κάθε άλλο παρά... ένας απλός άνθρωπος φαίνεται ότι είναι, καθώς, όπως μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ, έχει πολύ... ιδιαίτερες συνήθειες.

Κάρολος: Τα νεύρα του κατά την υπογραφή της διακήρυξής του ως βασιλιά

βασιλιάς Κάρολος

Βασιλιάς Κάρολος: Παίρνει μαζί του κάθισμα τουαλέτας και δικό του χαρτί υγείας

Σύμφωνα με τη New York Post, μια από τις πιο περίεργες συνήθειες του βασιλιά Καρόλου είναι η... τουαλέτα, καθώς ο μονάρχης «φέρνει το δικό του κάθισμα τουαλέτας και συγκεκριμένο χαρτί υγείας όπου κι αν πάει».

Βασιλιάς Κάρολος: Οι σιδερωμένες πιτζάμες, τα κορδόνια και η ελάχιστη οδοντόκρεμα

Οι λεπτομέρειες είδαν το φως της δημοσιότητας μετά από όσα αποκάλυψε ο Paul Burrell, ο οποίος υπηρέτησε ως μπάτλερ στην εκλιπούσα σύζυγο του Καρόλου, την πριγκίπισσα Νταϊάνα αλλά και τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'. 

«Οι πιτζάμες και τα κορδόνια του σιδερώνονται κάθε πρωί, η τάπα του μπάνιου πρέπει να είναι σε μια συγκεκριμένη θέση και η θερμοκρασία του νερού πρέπει να είναι απλά χλιαρή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Burrell. 

βασιλιάς Κάρολος 2

Ακόμα, ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να βάζει ανθρώπους που τον υπηρετούν να του βάζουν μόνο «μια ίντσα» οδοντόκρεμας στην οδοντόβουρτσά του κάθε πρωί.

Βασιλιάς Κάρολος: Δεν τρώει μεσημεριανό, δουλεύει τα βράδια και έχει ένα «αδυσώπητο» πρόγραμμα

Ο βασιλιάς Κάρολος δεν τρώει ποτέ μεσημεριανό και προτιμά ένα πλούσιο και υγιεινό πρωινό, το οποίο αποτελείται από φρούτα και σπόρους.

Ο πρώην γραμματέας Τύπου του νέου βασιλιά, Τζούλιαν Πέιν, έχει αναφέρει ότι δεν είχε δει ποτέ τον Βασιλιά να τρώει ένα βραστό αυγό για πρωινό, παρά τις φήμες ότι του πρόσφεραν μια σειρά από πιάτα με βάση τα αυγά κάθε πρωί. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top