Κλέλια Ρένεση: Μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κορούλα της, Κοραλία

Μητέρα και κόρη φωτογραφίζονται αγκαλιά με τη Μάγδα Φύσσα

Δείτε όσα είχε πει η Κλέλια Ρένεση στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για τη μητρότητα

Για πρώτη φορά η Κλέλια Ρένεση έδειξε στους followers της στο Instagram το πρόσωπο της 3,5 χρόνων κορούλας της, Κοραλίας.

Κλέλια Ρένεση: Σπάνιο φωτογραφικό κλικ της κόρης της στη Γαύδο

Η ηθοποιός που κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, βρέθηκε με τη μικρή στο φεστιβάλ που οργάνωσε ο Σύλλογος Πολιτισμού Παύλος Killah P Φύσσας, στη μνήμη του Παύλου Φύσσα

Η πρωταγωνίστρια τη σειράς Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα συναντήθηκε με τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα Φύσσα που συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης του παιδιού της.

H Κλέλια Ρένεση κάνει κάμπινγκ με την κόρη της, Κοραλία

Μαζί της και η γλυκιά Κοραλία, της οποίας το πρόσωπο βλέπουμε για πρώτη φορά, με τη μητέρα της να δηλώνει περήφανη που μέσα από εκδηλώσεις σαν αυτή το παιδί της μαθαίνει το νόημα της αγάπης.

«Η Μάγδα Φύσσα και ο Σύλλογος Πολιτισμού Παύλος Killah P Φύσσας με την παρέα τους, μας μαθαίνουν πως στο καμένο χώμα γίνεται παρτέρι με λουλούδια ευωδιαστά… Μακάρι πάντα η απώλεια να μνημονεύεται με τόση στοργή και αγάπη!

Ναι! Αυτό είναι η ζωή. Και χαίρομαι που είμαι μέρος της! Και το παιδί μου θέλω πάντα να τριγυρνάει σ’ αυτούς τους κήπους της αγάπης και να βλέπει τ’ αληθινά τα μάτια. Δεν θα μπορούσα να πάω χωρίς αυτήν, ούτε να την κρύψω απ’ τη χαρά και την ομάδα. 

Κλέλια Ρένεση: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της κορούλας της, Κοραλίας

Μόνο για τη Μάγδα, το μουτράκι του παιδιού μου βγαίνει δημοσίως. Κι ας μείνει έτσι στους κοινοποιητές παρακαλώ. Η Μάγδα Φύσσα ξέρει βαθιά ν’ αγκαλιάζει και το Κοραλιώ να αγκαλιάζεται.

Ευχαριστώ τον φίλο μου Λεωνίδα Proxima Estacion Esperanza για τις υπέροχες φωτό!», έγραψε στην ανάρτησή της η Κλέλια Ρένεση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top