Γνωστός τραγουδιστής θα γίνει δεύτερη φορά πατέρας

Η επί 12 χρόνια σύντροφός του περιμένει κοριτσάκι

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει σε λίγους μήνες ο Γιώργος Δασκουλίδης, καθώς η επί 12 χρόνια σύντροφός του Εύη, είναι έξι μηνών έγκυος.

Ο Γιώργος Δασκουλίδης με τη σύντροφό του

Ο Γιώργος Δασκουλίδης με τη σύντροφό του, Εύη - Φωτογραφία NDP

Το ζευγάρι ανυπομονεί να υποδεχτεί το νέο μέλος στην οικογένεια, το οποίο, όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», θα είναι κοριτσάκι. 

«Φέτος, περιμένω κοντά στα Χριστούγεννα το ωραιότερο δώρο της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Αναμονή και προσμονή είναι τα συναισθήματα, όλα να πάνε καλά πρώτα. Να πάνε όλα καλά. Δεν είχαμε επιδιώξει ποτέ να κάνουμε παιδί. Είχα πάρα πολλούς ενδοιασμούς σαν άνθρωπος αν με όλες αυτές τις δυσκολίες θα πρέπει να φέρεις στη ζωή μια νέα ψυχή αλλά όταν τελικά βλέπεις ότι μπορεί να γίνει γεγονός αυτό το πράγμα, τα ξεχνάς όλα.

Περιμένουμε κοριτσάκι. Όνομα δεν έχουμε βρει ακόμη. Πιστεύω ότι θα γίνει και γάμος. Με την Εύη είμαστε 12 χρόνια μαζί, είμαστε σαν παντρεμένοι αφού μένουμε μαζί. Παίζει κάποιο ρόλο για την κοινωνία αλλά για μας δεν αλλάζει κάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Δασκουλίδης. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top