Νατάσσα Μποφίλιου για τον σύζυγό της: «Με συγκινεί, με συγκλονίζει»

Η τρυφερή εξομολόγηση στο «Πάμε Δανάη» για τον Χρήστο Κορτσέλη

Στο πρόσωπο του Χρήστου Κορτσέλη η Νατάσσα Μποφίλιου έχει βρεί όλα όσα αναζητούσε. 

Νατάσσα Μποφίλιου: Το άλμπουμ των διακοπών της στη Φολέγανδρο

Η Νατάσσα Μποφίλιου με τον σύζυγό της, Χρήστο Κορτσέλη

Η Νατάσσα Μποφίλιου με τον σύζυγό της σε βραδινή τους έξοδο στην Ακτή Πειραιώς - Φωτογραφία NDP

Η ερμηνεύτρια παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αφού μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της, στη συνέχεια παραδέχτηκε πως είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του.

«Αν δε δουλέψουμε, δε μπορούμε να ζήσουμε. Δεν έχω την πολυτέλεια να παρατήσω τα πάντα για τρεις μήνες και να κάνω ταξίδια. Κάθε άνθρωπος φτιάχνει τη ζωή του και τις επιλογές του σύμφωνα με αυτά που είναι σημαντικά γι’ αυτόν και απαραίτητα. Δεν έχω πολύ διλήμματα στη ζωή μου. Δε θέλω να έχω μια φωνή μέσα μου που να μου λέει, “γιατί το έκανες”. 

Τον άνθρωπό μου τον παρατηρώ και με εκπλήσσει κάθε φορά και με συγκινεί, με συγκλονίζει. Μου αρέσει, είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του. Μου αρέσει ο τρόπος που κινείται και υπάρχει μέσα στον χώρο οπότε τον παρατηρώ. Κλείνουμε δέκα χρόνια μαζί.

Παντρευτήκαμε την ίδια μέρα που τα φτιάξαμε. Ήταν σίγουρα η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου και νομίζω και του Χρήστου».

Νατάσσα Μποφίλιου: «Πρέπει να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας»

Η Νατάσσα Μποφίλιου που κατά καιρούς τοποθετείται πάνω σε θέματα που μας απασχολούν όλους, αναφέρθηκε στη σχέση που έχει η ίδια με το γυναικείο φύλο, αλλά και στη θέση που κατέχουν οι γυναίκες μέσα στην κοινωνία.

«Τις γυναίκες τις λατρεύω. Έχω μια αίσθηση ότι οι γυναίκες ξέρουμε πολλά χρόνια τι μας πονάει απλά δε βρίσκαμε τις κατάλληλες λέξεις για να το εξηγήσουμε στους υπόλοιπους. Εγώ άργησα πάρα πολύ να καταλάβω όλα αυτά που μου έχουν συμβεί πως λέγονται, ότι όλο αυτό λέγεται πατριαρχία. Ασχολήθηκε ποτέ κανείς σε ένα σχολείο με το τι ρούχα φοράει ένα αγόρι; Ασχολήθηκαν όμως πάρα πολλοί δάσκαλοι και γονείς με το τι ρούχα φοράει ένα κορίτσι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top