Δούκισσα Νομικού: Ο περίεργος όρος στο συμβόλαιό της με Το Πρωινό

Το όμορφο μοντέλο ανυπομονεί για την πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής

Ο περίεργος όρος που υπέγραψε στο συμβόλαιό της η Δούκισσα Νομικού Για Το Πρωινό

Η Δούκισσα Νομικού επιστρέφει στην τηλεόραση και από σήμερα θα τη βλέπουμε στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1!

Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη ανάρτηση για την πρεμιέρα της στο Πρωινό

Η παρουσιάστρια είναι ενθουσιασμένη με το νέο της επαγγελματικό βήμα και δεν το κρύβει! Μάλιστα, λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού το απόγευμα της Δευτέρας έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram με τους νέους της συνεργάτες! «Ανυπομονώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το Πρωινό:Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει-Μαζί του θα είναι η Δούκισσα Νομικού

 

Δούκισσα Νομικού: «Δε με φοβίζει καθόλου η σύγκριση με τη Φαίη Σκορδά»

Η Δούκισσα Νομικού δείχνει ξεκάθαρα ότι ανυπομονεί για τη σημερινή πρεμιέρα, αφού χθες βράδυ δημοσίευσε στα social media, το εξής, γράφοντας: «Για να δούμε αν θα κοιμηθούμε», δίνοντας χιουμοριστικό τόνο στην ανάρτησή της.

 

 

Ο περίεργος όρος που υπέγραψε στο συμβόλαιό της η Δούκισσα Νομικού Για Το Πρωινό

Όπως αποκάλυψε η Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή Open Weekend, ένας από τους όρους του συμβολαίου της με τον ΑΝΤ1 είναι μία ρήτρα που την προστατεύει και τη διαχωρίζει από τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα, τα οποία ενίοτε είναι καυστικά.

«Το συμβόλαιο που υπέγραψε η Δούκισσα Νομικού στον ΑΝΤ1 έχει μέσα μία ρήτρα που την προστατεύει και τη διαχωρίζει από οτιδήποτε θα μπορούσε να πει ο Γιώργος Λιάγκας σαν σχόλιο, γιατί σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να γίνει αιχμηρός, αλλά και η Δούκισσα θέλοντας να διαχωρίσει τη θέση της και να προστατευτεί, ένας από τους όρους του συμβολαίου της είναι να μην συνδεθεί το όνομά της με όσα θα πει ο Γιώργος», αποκάλυψε η Ελένη Τσολάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top