Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: «Δε συνηθίζεται η απουσία του πατέρα μου»

«Ο πατέρας μου ήταν ο πρώτος μου έρωτας, ο μεγαλύτερος»

Έχουν περάσει τρία χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» ξαφνικά από κοντά μας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Μία μεγάλη συναυλία - αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Ο θάνατός του «βύθισε» στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και τους θαυμαστές του που τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του.

O Διονύσης Τσακνής με την κόρη και τη σύζυγο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα την ημέρα της κηδείας του, Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα - Ελένη Μαχαιρίτσα (Φωτογραφία: NDP)

O Διονύσης Τσακνής με την κόρη και τη σύζυγο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα την ημέρα της κηδείας του, Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα - Ελένη Μαχαιρίτσα (Φωτογραφία: NDP)

Η κόρη του αείμνηστου ερμηνευτή, Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα, μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, τονίζοντας πως η απουσία του δε συνηθίζεται.«Δε συνηθίζεται η απουσία του πατέρα μου, ξεκάθαρα όχι. Νιώθω τυχερή και ευλογημένη που ήμουν εκεί στην τελευταία στιγμή του πατέρα μου. Ο πατέρας μου επέμενε να είμαι εκεί, την ημέρα που τελικά έφυγε, ήμασταν οι δυο μας. Δεν πρόλαβα να πω στο πατέρα μου όλα όσα ήθελα, αλλά του τα λέω τώρα. Εάν κατέβαινε ο πατέρας μου στην γη θα του έλεγα ότι ήταν ο πρώτος και μεγαλύτερος έρωτάς μου. Ήταν πολύ καλός μπαμπάς, τσακωνόμασταν πολύ γιατί είμαστε και οι δύο εκρηκτικοί», είπε αρχικά η Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα στο Χαμογέλα και Πάλι.

Δύο χρόνια χωρίς τον Μαχαιρίτσα – Το συγκινητικό post της κόρης του

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

«Είναι δυσβάσταχτο να ακούω τη φωνή του πατέρα μου στα τραγούδια. Μετά την απώλεια του πατέρα μου βρήκα συμπαράσταση από όσους δικούς του είναι ακομπλεξάριστοι, όμως έχουμε δεχθεί και μαχαιριές. Μου κόβονται τα πόδια στις συναυλίες που γίνονται στη μνήμη του», πρόσθεσε κλείνοντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top