Γεωργακόπουλος: Το απρόοπτο επί σκηνής-«Προσπαθούσα να τη βγάλω και δεν...»

Τι είπε για τον Βλάση Καραπάνο του Σασμού

Την περσινή τηλεοπτική σεζόν ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος «έκλεψε» τις εντυπώσεις ως «Βλάσης Καραπάνος» στον «Σασμό». Η αγάπη του κόσμου ξάφνιασε ευχάριστα τον ταλαντούχο ηθοποιό μιας και κάτι τέτοιο για εκείνον ήταν πρωτόγνωρο.

Σασμός: Το αντίο του Λάζαρου Γεωργακόπουλου στον «Βλάση Καραπάνο»

«Υπήρχε φοβερή αγάπη από τον κόσμο και την εκδήλωναν παντού, στον δρόμο, στην παράσταση, στα μαγαζιά. Έμπαινα να πάρω κάτι και κέρναγαν τα πάντα, όλους που ήταν μαζί μου. Ήταν πολύ όμορφο και αστείο. Είναι κάτι πρωτόγνωρο γιατί είχα και χρόνια να κάνω τηλεόραση. Νομίζω ότι δεν είχα βρεθεί σε μια τόσο μεγάλη επιτυχία γιατί ο “Σασμός”, η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει τεράστια επιτυχία σε όλα τα κοινωνικά στρώματα» δήλωσε στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα».

Σασμός: Ο Γεράσιμος αγκαλιά με τον πατέρα του, Βλάση Καραπάνο!

 

«Ποτέ δεν την είδα την τηλεόραση σαν κάτι το οποίο ήταν για οικονομικούς λόγους. Πάντοτε προσπαθώ να βρω καλλιτεχνικούς λόγους για να κάνω τα πράγματα που κάνω, αλλιώς βαριέμαι», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε ένα απρόοπτο που του συνέβη ενώ βρισκόταν επί σκηνής με τη συνάδελφό του Μαρία Πετεβή.

«Ο ρόλος του Αγαμέμνονα ήταν κάτι που ήθελα πολύ και για αυτό αποφάσισα να δουλέψω καλοκαίρι, να κάνω περιοδεία και να μην πάω διακοπές. Σε μια σκηνή με την Ιφιγένεια, δεν ξέρω πως έγινε. Γύρισε η Μαρία (Πετεβή) το κεφάλι σε μια άλλη στιγμή και μου ήρθε μια ολόκληρη τούφα μαλλιών στο στόμα. Εγώ την κρατούσα αγκαλιά, που σημαίνει ότι με τα χέρια μου δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Προσπαθούσα να τη βγάλω και δεν έβγαινε γιατί ήταν μεγάλη τούφα. Είπα πέντε φράσεις με μια τούφα στο στόμα και δεν ήταν πολύ ωραίο».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top