Δάκης: «Αν γίνει κάτι με τη φωνή μου πρέπει να μπορώ να εμφανιστώ»

Ποια ήταν η τελευταία του επιθυμία;

Η τελευταία επιθυμία του Δάκη γίνεται πραγματικότητα τρεις μήνες μετά τον θάνατό του. Ο αείμνηστος ερμηνευτής θα «τραγουδήσει» ξανά απόψε -ανήμερα των γενεθλίων του- από τη «γειτονιά των αγγέλων».

«Ξυπνάω και λέω "που είσαι Δάκη;" και κοιτάω το κινητό μου»

Πώς θα γίνει αυτό; Λίγο πριν «φύγει» από τη ζωή είχε ηχογραφήσει ένα πρόγραμμα διάρκεια 40 λεπτών, το οποίο θα παιχτεί πρώτη φορά απόψε σε γνωστό εστιατόριο, στη Σαρωνίδα.

«Ο Δάκης ήθελε να τον πάω στην Ελβετία, να κάνει την ένεση και να πεθάνει»

Δάκης


 «Ο Δάκης ήταν ένα υπεύθυνο άτομο, ένας άνθρωπος που προνοούσε πάντα για τα πάντα, όπως είχε προνοήσει ακόμη και για τον θάνατό του. Ήταν άνθρωπος της τακτοποίησης στη ζωή του κι επειδή έκανε εκείνη την περίοδο κάποιες συναυλίες με τους Κώστα Μπίγαλη, Μαντώ και Πωλίνα δεν ήθελε να τους «κρεμάσει» σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι στη φωνή του. Έτσι σκέφτηκε να κάνουμε τη συγκεκριμένη ηχογράφηση που θα ακουστεί απόψε. «Αν γίνει κάτι με τη φωνή μου, να μπορώ να εμφανιστώ και να τραγουδήσω full playback το 35λεπτο πρόγραμμα της δικής μου εμφάνισης, να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στους συναδέλφους εξαιτίας μου», μου είχε πει τότε ο ίδιος», δήλωσε ο στενός του φίλος, Πάνος Δερβός στην Espresso.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top