Κατερίνα Στικούδη: Eπέτειος γάμου αγκαλιά με τον... πεθερό της!

Του έχει τρελή αδυναμία η performer

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Κατερίνας Στικούδη και του Βαγγέλη Σερίφη

Σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια η Κατερίνα Στικούδη κι ο Βαγγέλης Σερίφης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στο Μορφάτι Κορινθίας

Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης: Πιο ερωτευμένοι & στιλάτοι από ποτέ!

Τη σημερινή τους τέταρτη επέτειο, η διάσημη performer θέλησε να τη γιορτάσει δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όχι με τον σύζυγό της και γνωστό μουσικό, αλλά με τον πεθερό της Βύρωνα, στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία.

Κατερίνα Στικούδη & Βαγγέλης Σερίφης επισφράγησαν τον έρωτά τους με τον γάμο τους πριν από τέσσερα χρόνια

Κατερίνα Στικούδη & Βαγγέλης Σερίφης επισφράγησαν τον έρωτά τους με τον γάμο τους πριν από τέσσερα χρόνια /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Τέτοια μέρα πριν 4 χρόνια ήμασταν εκεί αγαπημένε μου Βύρωνα, στο Μορφάτι Θεσπρωτίας... Περάσαμε υπέροχα σε ένα μοναδικό πάρτυ αγάπης, με τον γιο σου να είναι πιο χαρούμενος από ποτέ... Είναι αυτό το μουστάκι σου, είναι ότι από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισα ήταν σαν να σε ήξερα από πάντα, είναι αυτό το χιούμορ σου που με κάνει να θέλω να συζητάω με τις ώρες μαζί σου, είναι κι αλλά τόσα που με κάνουν να σε αγαπάω κάθε μέρα όλο και περισσότερο!

Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης: Βάφτισαν τον γιο τους, Βύρωνα

Έχει έρθει στη ζωή μας άλλος ένας Βύρωνας Σερίφης που κάθε μέρα μας συγκινεί, μας μαθαίνει πράγματα, μας κάνει πιο δυνατούς!
Σερίφηδες σας αγαπώ», έγραψε στην ανάρτηση της η Κατερίνα Στικούδη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top