Κατερίνα Καραβάτου: Ποζάρει με μαγιό στα 48 της και εντυπωσιάζει!

«Κόβουν» την ανάσα οι αναλογίες της παρουσιάστριας

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ

Μετά το οριστικό φινάλε της εκπομπής της στο Mega, «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», η Κατερίνα Καραβάτου περνά ένα όμορφο καλοκαίρι με τα παιδιά της, Αέλια και Αρίωνα.

Η παρουσιάστρια μοιράζεται μάλιστα με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές από τις στιγμές τους στις διακοπές, ενώ σε ορισμένα στιγμιότυπα την είδαμε με μαγιό και εντυπωσιαστήκαμε από τις αναλογίες της!

Στη νέα της ανάρτηση παίζει με τα κύματα φορώντας ένα υπέροχο ολόσωμο μαύρο μαγιό και το κορμί της «κόβει» την ανάσα. Η 48χρονη παρουσιάστρια «βάζει κάτω» πολλές 20άρες.

Δείτε την Κατερίνα Καραβάτου με μαγιό:

 

καραβάτου μαγιό

«Δεν αγχώθηκα με τα κιλά της εγκυμοσύνης. Όταν βγήκα από το μαιευτήριο είχα χάσει τα 6 από τα 12-13 που είχα πάρει συνολικά. Μετά τους 11 επόμενους μήνες που θήλαζα έβαλα άλλα 2-3. Όταν σταμάτησα τον θηλασμό άρχισε να επανέρχεται το σώμα μου σιγά-σιγά, να φεύγουν τα κιλά και να “μαζεύω”. Όχι ακριβώς με δίαιτα, γιατί δεν μπορώ να πειθαρχήσω σε αυστηρές δίαιτες, αλλά μπορώ να πειθαρχήσω σε ένα πρόγραμμα καλής διατροφής και νομίζω ότι το έκανα», έχει πει σε συνέντευξή της η Κατερίνα Καραβάτου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top