Η Αθηνά Οικονομάκου τρώει σουβλάκια για... πρωινό!

Η διατροφή στις διακοπές της στο Γύθειο και τα κιλά της

Η τριπλέτα, το δημοφιλές και πολύ αγαπημένο φαγητό της Μάνης είναι το πρωινό της Αθηνάς Οικονομάκου αυτές τις μέρες στις διακοπές της.

Αθηνά Οικονομάκου: Η νέα εμφάνιση με μαγιό σε παραλία της Μυκόνου

Η παραδοσιακή αυτή λιχουδιά, με την παραδοσιακή πίτα φτιαγμένη από τοπικό αλεύρι της Μάνης, χοιρινό κρέας και πεντανόστιμο τυρί είναι ό,τι πρέπει για την απαιτούμενη ενέργεια που χρειαζόμαστε πριν την εξόρμηση στη θάλασσα.

Αθηνά Οικονομάκου: Με κοιλιακούς-φέτες σε πλαζ της Μυκόνου

αθηνα οικονομακου σουβλάκια πρωινο

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Αθηνά Οικονομάκου, είχε αποκαλύψει πως δεν έχει κάποιο μυστικό για να διατηρείται σε φόρμα. Αντιθέτως μάλιστα, δεν προσπαθεί καθόλου για να έχει ένα γυμνασμένο σώμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ, είχε πει ότι δεν έχει κάνει ποτέ δίαιτα και ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στις τηγανητές πατάτες.

«Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα στη ζωή μου. Μάλλον είναι θέμα γονιδίων γιατί τρέφομαι μόνο με λιπαρά φαγητά και παρ' όλα αυτά δεν παχαίνω. Δεν υπάρχει μέρα που να μη φάω πατάτες τηγανιτές. Αφού καμιά φορά με παίρνουν από περιοδικά που ασχολούνται με την άθληση και την ευεξία και με ρωτούν ποιες είναι οι διατροφικές μου συνήθειες, και τους προτρέπω να μην γράψουν καλύτερα τίποτα, γιατί δεν θα πιστεύουν οι αναγνώστες αυτά που θα διαβάσουν» ήταν τα λόγια της Αθηνάς Οικονομάκου η οποία ζυγίζει 53 -54 κιλά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top