Alicia Silverstone: Η διάσημη ηθοποιός κάνει διακοπές στην Ελλάδα

Το μήνυμα της Αμερικανής σταρ στο Instagram

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Alicia Silverstone

Μετά από μια τεράστια λίστα κινηματογραφικών σταρ, τις τελευταίες ημέρες κάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα και η Αμερικανή ηθοποιός Alicia Silverstone.

Η σταρ της ταινίας Clueless από τη δεκαετία του '90, και πολλών ακόμα φιλμ, ανέβασε στο Instagram, φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Πάρο, τις οποίες συνόδεψε με το παρακάτω μήνυμα: «Διακοπές στην Ελλάδα με μερικούς από τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Κόβει την ανάσα…». 

Το πάλαι ποτέ «νέο αίμα του Χόλιγουντ», την τελευταία εβδομάδα δημοσιεύσει συνέχεια στιγμιότυπα από το ταξίδι της στα ελληνικά νησιά, ενώ σε ανάρτηση που είχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες, φαίνεται ότι επισκέφτηκε και τη Μύκονο.

Η 45χρονη σταρ έχει εργαστεί τόσο ως ηθοποιός όσο κι ως μοντέλο. Η πρώτη εμφάνιση της Silverstone στη μεγάλη οθόνη, ήταν στο θρίλερ Crush, όπου έπαιζε μια 14χρονη λολίτα που αποπλανούσε έναν δημοσιογράφο.  

Στα 16 της πρωταγωνίστησε στο μουσικό βίντεο για το Cryin' των Aerosmith. Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη κωμωδία Clueless (Το Κορίτσι Του Μπέβερλι Χιλς), αποκτώντας μια συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με την Columbia Pictures.

Η Alicia Silverstone έπαιξε στο κλιπ για την τεράστια επιτυχία των Aerosmith, Cryin'

Η ηθοποιός συμμετείχε και στο επόμενο κλιπ των Aerosmith για το τραγούδι Amazing
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top