Τέα Πρέλεβιτς: Το νέο της μήνυμα μετά την κατάψυξη ωαρίων 

«Θέλω να ξαναπώ, πόσο τυχερή νιώθω για την εποχή που ζούμε»

Η Τέα Πρέλεβιτς ανεβάζει συχνά χιουμοριστικά βιντεάκια στο Tik Tok

Πριν από μερικούς μήνες, η Τέα Πρέλεβιτς αποφάσισε να καταψύξει τα ωάριά της, μιλώντας για αυτό στα social media.

Μέσα από τη δική της εμπειρία, θέλησε να ενημερώσει περισσότερες γυναίκες για τη διαδικασία, όπως με τη νέα της ανάρτηση την Τετάρτη

Άννα Πρέλεβιτς: Η αδερφή της ξεκίνησε τη διαδικασία για την κατάψυξη ωαρίων

Η αδερφή της Άννας Πρέλεβιτς μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram φωτογραφία όπου κρατάει ένα μωρουδιακό φορμάκι. Το φορμάκι έγραφε: «Ήξερες ότι τοο 1986 γεννήθηκε το πρώτο μωράκι από κατεψυγμένο ωάριο;».

Η Τέα και η Άννα Πρέλεβιτς συμμετείχαν σε fashion show νυφικών

Η Τέα και η Άννα Πρέλεβιτς συμμετείχαν σε fashion show νυφικών /Φωτογραφία Instagram

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ είχα την εντύπωση ότι η διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων ήταν μια νέα τεχνολογία - η πραγματικότητα είναι όμως ότι υπάρχει εδώ και πάνω από 30 χρόνια, κι εξελίσσεται διαρκώς! Τον τελευταίο καιρό μάλιστα άλλαξε και η νομοθεσία σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση & το ηλικιακό της όριο. Όλες οι γυναίκες μπορούν πλέον να καταψύξουν τα ωάριά τους – όχι μόνο για ιατρικούς, αλλά και για προσωπικούς λόγους (το λεγόμενο “social freezing”). Θέλω να ξαναπώ άλλη μια φορά, με αφορμή τα παραπάνω, το πόσο ευγνώμων & τυχερή νιώθω για την εποχή που ζούμε… Η επιστήμη και η νομοθεσία βαδίζουν σταθερά προς το όφελος της σύγχρονης γυναίκας».

Άννα και Τέα Πρέλεβιτς: Πολύ δύσκολες ώρες για τις δυο αδερφές

Όταν ξεκίνησε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων, η όμορφη Τέα είχε πει: «Tο πήρα απόφαση κι έμαθα ότι το κάνω και σε μια πολύ καλή ηλικία γιατί έκλεισα τα 30 και μου είπαν ότι οι καλές ηλικίες είναι 28 με 36 κι από τότε νιώθω μια ασφάλεια. Νιώθω ότι προσφέρω στον εαυτό μου την ασφάλεια ότι μια μέρα, όταν κι εφόσον είμαι έτοιμη κι έρθει η σωστή στιγμή, θα μπορώ να έχω μια δική μου οικογένεια, ένα δικό μου παιδάκι. Σήμερα, δεν είμαι έτοιμη για τη μητρότητα, δεν το σκέφτομαι καθόλου κι είναι ο λόγος που έχω μπει σε αυτήν τη διαδικασία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top