Ο Έλον Μασκ διαψεύδει ότι συνευρέθηκε με τη σύζυγο κολλητού του

«Έχω αιώνες να κάνω σεξ» λέει

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται για ακόμα μία φορά ο Έλον Μάσκ, μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις ότι απέκτησε δίδυμα με πρώην στέλεχος σε εταιρεία του, και μάλιστα την ίδια περίοδο που είχε μόλις έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδί του με την τραγουδίστρια Grimes.

Ο Έλον Μασκ στη Μύκονο - Λύθηκε το μυστήριο με τη μελαγχρινή καλλονή

έλον μασκ

Αυτή τη φορά, δημοσίευμα της Wall Street Journal παρουσιάζει τον μεγιστάνα της τεχνολογίας ως… τρίτο πρόσωπο στον γάμο του κολλητού του φίλου και συνιδρυτή της Google, Σεργκέι Μπριν.

Ο Μπριν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό του, Νικόλ Σάναχαν, τον περασμένο Ιανουάριο με κύριο αίτιο την «ασυμφωνία χαρακτήρων». Ωστόσο, φίλοι του ζευγαριού ισχυρίστηκαν ότι η Σάναχαν είχε μια ερωτική περιπέτεια με τον Έλον Μασκ τον Δεκέμβριο του 2021.

Έτσι, ο Μασκ φέρεται να διέλυσε τη φιλία του με τον Μπριν, αφού έκανε σεξ με τη σύζυγό του, σύμφωνα με δημοσίευμα της «WSJ».

Η απιστία της Σάναχαν με τον Μασκ φέρεται να συνέβη στην υψηλού προφίλ εκδήλωση Art Basel στο Μαϊάμι μετά τον χωρισμό του SEO της Tesla με την τότε κοπέλα του, Claire Boucher, γνωστή και ως Grimes.

«Πρόκειται για ανοησίες. Ο Σεργκέι και εγώ είμαστε φίλοι και χθες το βράδυ βρισκόμασταν στο ίδιο πάρτι! Τη Νικόλ την έχω δει μόνο δυο φορές μέσα σε τρία χρόνια, και τις δύο παρουσία πολλών ανθρώπων. Τίποτα ρομαντικό», έγραψε αρχικά ο δισεκατομμυριούχος και στη συνέχεια άρχισε να κατακεραυνώνει τη Wall Street Journal. 

«Έχουν γράψει τόσα κακεντρεχή άρθρα για εμένα και την Tesla που έχω χάσει το μέτρημα. Είναι ντροπιαστικό γι' αυτούς, ειλικρινά», πρόσθεσε ο 51χρονος.

Ο ίδιος τόνισε ότι η «WSJ» ως εφημερίδα που υποτίθεται ότι έχει υψηλά στάνταρ, θα έπρεπε να δημοσιεύει σημαντικά θέματα που βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα, και όχι ανυπόστατες φήμες που προέρχονται από τρίτους. 

«Δεν μίλησαν σε κανένα από τα βασικά πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται» πρόσθεσε.

 «Έχω αιώνες να κάνω σεξ» ήταν η λεπτομέρεια που θέλησε να μοιραστεί δημόσια ο Μασκ, για να συμπληρώσει σε άλλη ανάρτηση ότι το τελευταίο διάστημα δουλεύει «τρελές ώρες» και δεν έχει καθόλου χρόνο για «αταξίες».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top