Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απάντηση για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της

Η ίδια έκανε Q&A στο Instagram

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως είχε γράψει το star.gr διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης και γι' αυτό απέχει το τελευταίο διάστημα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας πιο αραιά αναρτήσεις σε αντίθεση με το περσινό καλοκαίρι. 

Όπως αποκάλυψε η ίδια σε Q&A στο Instagram, εκείνη και ο σύντροφός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος μετακόμισαν σε νέο σπίτι και αυτός είναι και ο λόγος που έχει «χαθεί» λίγο από τα social media. Βέβαια εδώ και καιρό κυκλοφορούν αρκετά δημοσιεύματα που θέλουν την παρουσιάστρια να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μετακόμισε σε νέο σπίτι με τον Σταθακωστόπουλο

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε στο Instagram και ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να της κάνουν ερωτήσεις. Όπως ήταν επόμενο παραπάνω από τις μισές αφορούσαν στην φημολογούμενη εγκυμοσύνη της!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αρκέστηκε στο να απαντήσει: «Με συγκινείτε για το ενδιαφέρον σας. Τόσα πολλά μηνύματα αγάπης. Θα τα πούμε όλα στην ώρα τους», αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα για πρώτη φορά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top