Ιωάννα Τούνη: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα έναν μήνα πριν

Ο δημόσιος διάλογος με τη Soula Glamorous

Δείτε το βίντεο που έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη περιμένει το πρώτο της μωράκι, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα. Τη χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε η ίδια το βράδυ της Δευτέρας. 

Έγκυος η Ιωάννα Τούνη: Διαβάστε τη συγκινητική ανακοίνωσή της!

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από τρεις μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι!», έγραψε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της στο Instagram.

Η Ιωάννα Τούνη είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που θα γίνει μανούλα!

Η Ιωάννα Τούνη είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που θα γίνει μανούλα! /Φωτογραφία Instagram

Αλεξάνδρου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Τούνη

Υπάρχει όμως και μια άλλη φωτογραφία που είχε ποστάρει σχεδόν έναν μηνα πριν, συγκεκριμένα στις 15 Ιουνίου, η οποία «μαρτυρούσε» την εγκυμοσύνη της, καθώς η κοιλίτσα της ήταν φουσκωμένη

«Νομίζω ότι είναι εγκυούλαααα», είχε σχολιάσει μια από τις followers της, με τις φήμες περί εγκυμοσύνης να μεταδίδονται και μέσω αρκετών τηλεοπτικών εκπομπών.

Ιωάννα Τούνη: Ο διάλογος με τη Soula Glamorous

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση, η Ιωάννα Τούνη ευχαρίστησε τη Soula Glamorous δημόσια, καθώς όπως έγραψε, γνώριζε πρώτη για την εγκυμοσύνη της και δεν το αποκάλυψε. «Σε ευχαριστώ που ενώ το ήξερες πρώτη δεν το επιβεβαίωσες ποτέ, επειδή σεβάστηκες αυτό που ήθελα κολλητή», σχολίασε η Ιωάννα, με τη Soula Glamorous να της απαντάει από την πλευρά της: «Δεν το σεβάστηκαν άλλες όμως, όπως είδες. Με το καλό περιμένουμε να μάθουμε και φύλο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top