Kωνσταντίνος Αργυρός: Οι τρυφερές ευχές του στον γάμο του αδερφού του

Το τραγούδι που αφιέρωσε στο νιόπαντρο ζευγάρι

Δείτε βίντεο από τον χαιρετισμό του ζευγαριού

Ο αδερφός του Κωνσταντίνου Αργυρού, Παύλος, παντρεύτηκε το βράδυ της Κυριακής με θρησκευτικό γάμο την αγαπημένη του, Άννα Μαρία Αναξαγόρου στον Πύργο Μελισσουργού.

Τη στιγμή που ο Παύλος Αργυρός και η Άννα Μαρία Αναξαγόρου μπήκαν στον χώρο της δεξίωσης /Φωτογραφία Instagram

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στις 7 το απόγευμα, ενώ -όπως ήταν αναμενόμενο- ο επιτυχημένος ερμηνευτής τραγούδησε στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του αγαπημένου του αδερφού. Μάλιστα, για την ξεχωριστή αυτή ημέρα, αφιέρωσε στο νιόπαντρο ζευγάρι το ερωτικό τραγούδι, Ένα ταξίδι ζωής

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο αδερφός του Παύλος παντρεύεται τη σύντροφό του

Ο Παύλος Αργυρός και η πρώην Μις Κύπρος έχουν ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο, τον Ιούλιο του 2021 και διατηρούν σχέση τα τελευταία έξι χρόνια.

Οι νεόνυμφοι με φιλικό τους ζευγάρι /Φωτογραφία Instagram

Λίγη ώρα πριν από τον θρησκευτικό γάμο, ο Κωνσταντίνος ανέβασε insta story με το κομψό του κοστούμι, την ώρα που βρισκόταν καθ’ οδόν στην εκκλησία.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον δρόμο για τον γάμο του αδερφού του

Η Κατερίνα Αργυρού, ανάμεσα στους αδερφούς της Παύλο και Κωνσταντίνο /Φωτογραφία Instagram

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Παύλος και η Κατερίνα είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα το 1985. Ήταν 21 Μαΐου όταν η είδηση της γέννησης τους έγινε γνωστή στο πανελλήνιο.

Για τον αδερφό του Παύλο, που είναι οικονομολόγος, ο γνωστός τραγουδιστής είχε δηλώσει: «Ο αδερφός μου είναι ένας άνθρωπος με ηρεμία στη ζωή του. Βλέποντας πώς αντιμετωπίζει τις καταστάσεις ηρεμώ κι εγώ, παρά τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητάς μου. Έχω ανάγκη την οπτική του. Ο καθένας μας γνωρίζει τι ζητά και καλό είναι αυτό που έχει ανάγκη να το επικοινωνεί. Μόνο με τη συζήτηση μπορούν να προχωράνε τα πράγματα. Όταν, μάλιστα, ενώνονται οι ιδέες, το αποτέλεσμα είναι πάντα καλύτερο. Συγχρόνως συνεργάζομαι και με την αδερφή μου, που ζει στο εξωτερικό, με την έννοια ότι τη συμβουλεύομαι τόσο για θέματα ζωής όσο και για καριέρας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top