Έλενα Ακρίτα: Η αιχμηρή ανάρτηση για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη

Το σχόλιο του Σπύρου Μπιμπίλα στα social media

Δείτε βίντεο για τον Δημήτρη Λιγνάδη από τη Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του σε δεύτερο βαθμό, σύμφωνα με την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου το απόγευμα της Τετάρτης, προκαλώντας αντιδράσεις. 

Εκτός φυλακής ο Λιγνάδης - Έγινε δεκτό το αίτημα αναστολής

Το δικαστήριο κατά πλειοψηφία αποφάσισε να δώσει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση του καταδικασθέντος σε 12 χρόνια κάθειρξης για δύο βιασμούς ανηλίκων. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Πρόεδρος, η απόφαση για αναστολή στην έφεση ελήφθη με πλειοψηφία 4 προς 3, με μειοψηφούντες 2 ενόρκους και μια δικαστή οι οποίοι έκριναν ότι ο ηθοποιός πρέπει να παραμείνει στη φυλακή.

Η Έλενα Ακρίτα με τον Δημήτρη Λιγνάδη σε παρουσίαση βιβλίου το 2018

Η Έλενα Ακρίτα με τον Δημήτρη Λιγνάδη σε παρουσίαση βιβλίου το 2018 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το δικαστήριο όρισε για την έξοδο του γνωστού σκηνοθέτη από τη φυλακή τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης κάθε 1, 6 και 20 του μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του, καθώς και χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ, τα οποία πρέπει να καταβάλει έως τις 23 Ιουλίου.

Δημήτρης Λιγνάδης: Ένοχος για δύο βιασμούς, αθώος για άλλους δύο

Μετά την ανακοίνωση της είδησης ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης θα αφεθεί ελέυθερος με περιοριστικούς όρους, η Έλενα Ακρίτα έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook.

«Γιατί να μείνει φυλακή δεν είναι και ο Λάκης Γαβαλάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα κι ο Πρέδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στη δικαστική απόφαση για τον Λιγνάδη, τονίζοντας ότι σέβεται τις δικαστικές αποφάσεις.

Σπύρος Μπιμπίλας &  Δημήτρης Λιγνάδης στην παράσταση Πέρσες στην Επίδαυρο το 2020

Σπύρος Μπιμπίλας &  Δημήτρης Λιγνάδης στην παράσταση Πέρσες στην Επίδαυρο το 2020 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ένοχος μεν, ελεύθερος με αναστολή έξω! Σεβόμαστε τη Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της! Τα υπόλοιπα στην κρίση του κάθε πολίτη αυτής της δημοκρατικής χώρας», έγραψε στο προφίλ του στο Facebook.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top