U2 - Bono: Μιλά για τον ετεροθαλή αδερφό, που δε γνώριζε ότι είχε

Ο frοntman των U2 έμαθε για την ύπαρξή του το 2000

bono u2

«Έχω άλλον έναν αδερφό, τον οποίο αγαπώ και λατρεύω, και που δεν ήξερα ότι τον είχα», είπε ο Bono των U2 στο Desert Island Discs του BBC Radio 4.

bono u2

Όπως αποκάλυψε ο διάσημος frontman, έμαθε για τον ετεροθαλή αδερφό του το 2000 εξηγώντας ότι η μητέρα του Iris, η οποία πέθανε το 1974, δε γνώριζε ότι ο σύζυγός της και πατέρας του Bono είχε παιδί και με άλλη γυναίκα.

Ο μουσικός είπε ότι η γυναίκα με την οποία απέκτησε ο πατέρας του τον ετεροθαλή αδερφό του είναι οικογενειακή φίλη: «Ο πατέρας μου είχε μια βαθιά φιλία με αυτή την υπέροχη γυναίκα, που είναι μέλος της οικογένειας, και μετά απέκτησαν ένα παιδί. Και όλα αυτά κρατήθηκαν μυστικά».

Αφού έμαθε για τον αδερφό του, ο Bono μίλησε με τον πατέρα του Μπομπ λίγο πριν πεθάνει το 2001.

«Τον ρώτησα, αν αγαπούσε τη μητέρα μου και μου είπε ναι. Και του είπα, πώς μπόρεσε να συμβεί αυτό και μου απάντησε ότι μπορεί να συμβεί και ότι προσπαθούσε να το διορθώσει» είπε.

«Δε ζήτησε συγγνώμη, απλώς είπε ότι αυτά είναι τα γεγονότα. Και έχω συμφιλιωθεί με αυτό» είπε ο Bono και ανέφερε πως ούτε η μητέρα του γνώριζε για το άλλο παιδί του πατέρα του, ούτε κανείς.

«Κανείς δεν ήξερε. Ο πατέρας μου περνούσε προφανώς πολλά, αλλά εν μέρει το μυαλό του ήταν αλλού γιατί η καρδιά του ήταν αλλού».

Να θυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής έχει επίσης έναν μεγαλύτερο αδερφό τον Norman.

Βοno: O θάνατος της μητέρας του από ανεύρισμα

Ο Bono αναφέρθηκε και στον θάνατο της μητέρας του, από ανεύρυσμα εγκεφάλου, όταν εκείνος ήταν μόλις 14 ετών. Όπως είπε, ο θάνατός της είχε τεράστιο αντίκτυπο στην οικογένειά τους.

«Η ψυχολογία ήταν απερίγραπτη, αλλά βρήκα αμέσως μια άλλη οικογένεια, δημιούργησα τους U2, βρήκα την Ali (την σύζυγό του) και όλα έγιναν αρκετά γρήγορα», τόνισε.

Η «περίπλοκη» σχέση του με τον πατέρα του

Τη σχέση του με τον πατέρα του, τη χαρακτήρισε «περίπλοκη». «Είμαι σίγουρος ότι ήμουν δύσκολος να με διαχειριστεί κάποιος. Και εκείνος (ο πατέρας του) αντιμετώπιζε πολλά. Δεν ήξερε ακριβώς τι συνέβαινε. Και στη συνέχεια κατάλαβα κι εγώ ότι εκείνος είχε να αντιμετωπίσει διάφορα», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

Ο Bono σχεδιάζει να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του μέσα στο 2022.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top