Ελένη Κοκκίδου: Ανανεωμένη και πιο αδύνατη από ποτέ η ηθοποιός

Έχει χάσει 35 κιλά με διατροφή και γυμναστική

Δείτε παλαιότερη συνέντευξη της Ελένης Κοκκίδου στο «Πρωινό»

Την Ελένη Κοκκίδου την έχει αγαπήσει ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο της «Βούλας» στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Ελένη Κοκκίδου: «Έπαθα βαριά νεκρωτική πνευμονία. Περίμεναν να πεθάνω»

Η εξωτερική εμφάνιση της ηθοποιού έχει αλλάξε εντυπωσιακά μετά την απώλεια των κιλών. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day» είχε αποκαλύψει πως έχασε 35 ολόκληρα κιλά.

«Έχασα 35 κιλά με πολύ κόπο. Με κόπο, με προσήλωση, με πειθαρχεία. Τελείωσε ένας κύκλος ζωής που είχα ανάγκη το φαγητό, συναισθηματικό στήριγμα τα τελευταία χρόνια. Έκλεισε αυτός ο κύκλος και άνοιξε ένας άλλος που δεν χρειάζομαι το φαγητό και είπα ‘τώρα πρέπει να πετάξω βάρος. Στην καραντίνα ήμουν στρατιώτης, δεν είχα προκλήσεις. Κάνω γυμναστική με το που ξεκίνησα τη διατροφή», είχε δηλώσει στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για το πώς κατάφερε να ξεφορτωθεί τα περιττά κιλά.

Ελένη Κοκκίδου: Ο λόγος που ποτέ δεν έκανε παιδιά

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ελένη Κοκκίδου άκρως ανανεωμένη στο θέατρο Άλσος, όπου αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Τι ζούμερ ρε;».

Μετά το τέλος της παράστασης φωτογραφήθηκε με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, τη Στεφανία Γουλιώτη και τους συμπρωταγωνιστές της, Ηλιάνα Γαϊτάνη και Θανάση Αλευρά

Η Ελένη Κοκκίδου με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου στο θέατρο Άλσος/ Φωτογραφία ndp

Στεφανία Γουλιώτη - Ελένη Κοκκίδου - Ηλιάνα Γαϊτάνη - Θανάσης Αλευράς - Φωτογραφία ndp
 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top