Αναστασία: Η ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας της μετά το ξύλο στα VMA

Κέρδισε βραβείο αλλά τη «δόξα» της την έκλεψαν οι... τράπερ

Δείτε βίντεο για τον καβγά Snik & Light στα Mad Video Music Awards 2022 από το Breakfast@Star

H πρώτη της απονομή βραβείου ήταν… επεισοδιακή για την τραγουδίστρια Αναστασία.

 

@greeklyrics_original 🥊🥊🥊 | #light #snik #beef #nerogreco #snikthehustla #fy #foryou #lyrics #greektraplyrics2 #greektraplyrics_official ♬ original sound - Greek Lyrics

 

Η Αναστασία ήταν η τραγουδίστρια που βραβεύτηκε με το τιμητικό βραβείο στα MAD VMA 2022 ως πρωτοεμφανιζόμενη ερμηνεύτρια αλλά τη «δόξα» της την έκλεψαν οι τράπερ και ο αδιανόητος καβγάς τους.

Ο Light ρίχνει το φταίξιμο στα ΜAD - Τους είχε... προειδοποιήσει!

Πιο συγκεκριμένα η Αναστασία βρισκόταν ανάμεσα στους δυο τραγουδιστές τη στιγμή που ξεκίνησε ο καβγάς ανάμεσά τους. 

Η ίδια μάλιστα φάνηκε στα βίντεο που ανέβηκαν στα social media να είναι σε κατάσταση σοκ, όπως και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες και το κοινό που ήταν μπροστά στο περιστατικό και ποδοπατήθηκαν από τους μπράβους και όσους ενεπλάκησαν στα επεισόδια.

Μετά το τέλος της βραδιάς, η Αναστασία απάντησε στα μηνύματα των θαυμαστών της, ενημέρωσε ότι είναι όλα καλά με την υγεία της και τους ευχαρίστησε που της «χάρισαν» το βραβείο.

MAD VMA: Το #Cancel_trappers πρώτο trend στα social media

«Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Από τις πιο όμορφες εμπειρίες. Μαζί κερδίσαμε το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενης. Σας αγαπώ να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Μου στείλατε πολλά μηνύματα για το αν είμαι καλά. Δόξα τω θεό είμαστε καλά όλοι. Σας ευχαριστώ αγάπες μου για το ενδιαφέρον. Αν μου έλεγε κάποιος ότι θα τα ζούσα όλα αυτά μετά από έναν χρόνο σίγουρα δε θα τον πίστευα. Μου στείλατε πολλά μηνύματα για το αν είμαι καλά. Δόξα τω θεό είμαστε καλά όλοι. Σας ευχαριστώ αγάπες μου για το ενδιαφέρον. Αν μου έλεγε κάποιος ότι θα τα ζούσα όλα αυτά μετά από έναν χρόνο σίγουρα δεν θα τον πίστευα» έγραψε στις αναρτήσεις της στα Instastories της η Αναστασία.

Αναστασία Η ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας της μετά το ξύλο στα VMA 2022

Αναστασία: Η ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας της μετά το ξύλο στα VMA

αναστασία η κατάσταση της υγείας της μετά το ξύλο στα VMA -2
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top