Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχασα δουλειά, επειδή έπεσαν τα μαλλιά μου»

Τι είπε για την προσωπική του ζωή

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, αλλά το πάλεψε και κατάφερε να βγει νικητής. Ο γνωστός ηθοποιός γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε γι’ αυτό το δύσκολο διάστημα στη ζωή του, αλλά και πώς διαχειρίστηκε τον καρκίνο.

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω ζήσει αγριάδα συγκλονιστική από τηλεοπτική εκπομπή»

«Έχει χρειαστεί να δανειστώ χρήματα, έχουμε χάσει πολλά χρήματα μέσα στην οικονομική κρίση. Η μεγαλύτερη αλλαγή, μετά την περιπέτεια της υγείας μου είναι, να είμαι αισιόδοξος και να απολαμβάνω τα πάντα. Όταν μοιράστηκα την περιπέτειά μου, ήταν ανακουφιστικό, αλλά ο στόχος ήταν να σταματήσω να ντρέπομαι, να μην κρύβω την αρρώστια μου. Φυσικά και είναι στίγμα ο καρκίνος, φυσικά και μια ασθένεια μπορεί να είναι, και εγώ έχασα δουλειά, επειδή έπεσαν τα μαλλιά μου. Με τον κοροναϊό φοβήθηκα πολύ. Γενικά τις φοβάμαι τις αρρώστιες, γιατί είμαι ευάλωτος ακόμα», είπε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και πρόσθεσε: «Όταν σου λένε ότι έχεις καρκίνο υπάρχει απαισιοδοξία, φόβος, αγωνιά, είναι μια περιοχή που δεν ξέρεις να την περπατήσεις. Δύναμη μου έδινε το σκυλί μου και άνθρωποι γύρω μου. Στράφηκα στον Θεό, πήρα μεγάλη δύναμη».

Αντίνοος Αλμπάνης: «Κάποιες μέρες ξυπνάω με πόνους»


«Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή»

Κλείνοντας, ο Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έχω σκεφτεί ακόμα τη δημιουργία οικογένειας, με αγχώνει πολύ, είναι τεράστια ευθύνη. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, πέρασε η περίοδος της μοναξιάς. Σε ένα δημοσίευμα είχε γραφτεί ότι είχα σπάσει κάτι καρέκλες σε συνέντευξη, πράγμα που δεν έχουν σχέση με το πώς είμαι ως άνθρωπος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top