Θωμαή Απέργη: «Εγκατέλειψα το τραγούδι γιατί είχα κρίσεις επιληψίας»

«Παλιότερα ήταν ταμπού να το συζητάς» είπε στο The 2Night Show

Στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να εγκαταλείψει το τραγούδι αναφέρθηκε η Θωμαή Απέργη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, το βράδυ της Τρίτης 21/6.

θωμαη απεργη

«Ήταν επιτακτικό να σταματήσω τη δουλειά. Παλιότερα ήταν ταμπού να το συζητάς αλλά πλέον μπορούμε να μιλάμε ανοιχτά γι’ αυτό. Έχει να κάνει με επιληψία. Το είχα από τα 18, από τότε που πήγα να σπουδάσω. Από τότε που με γνώρισε ο κόσμος το είχα αυτό το πρόβλημα και δεν το ήξερε κανείς. Όταν αποφάσισα να κάνω αυτό το off από τη δουλειά είχα φτάσει σε σημείο να έχω τέσσερις κρίσεις τη μέρα… 

Πάθαινα συνήθως μια κάθε πρωί και ακολουθούσαν κι άλλες μέσα στη μέρα. Είναι σοβαρό, αλλά υπάρχουν αγωγές που μπορούν να βοηθήσουν και το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι ότι μπορείς να ζήσεις μια φυσιολογική ζωή. Μου βγήκε μόλις πήγα να σπουδάσω μαζί με τον θυρεοειδή μου.

Πάντα ήξερα ότι ευθύνεται η αϋπνία, η κούραση και το άγχος. Το παρήγορο και ευτυχές είναι ότι προσωπικά, έχοντας υιοθετήσει έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής, έχω να πάθω κρίση επιληψίας δυο χρόνια», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

θωμαη απεργη

«Έγραφαν ότι τα παράτησα όλα για τον έρωτα»

«Έγραφαν ότι τα παράτησα όλα για τον έρωτα αλλά εντάξει, δεν ήξεραν ότι εμένα μου συνέβαινε αυτό. Δε με στεναχώρησε κάτι γιατί είχα καταλάβει από την αρχή ότι αν θέλεις να κάνεις αυτή τη δουλειά θα ακούσεις και θα διαβάσεις πολλά. Κι αυτοί οι άνθρωποι τη δουλειά τους κάνουν οπότε η δημοσιότητα στον βαθμό που την έχω βιώσει δε με ενόχλησε», ανέφερε για την προσωπική της ζωή.

«Ήμουν δυο χρόνια στην Τήνο. Δούλευα εκεί σε ένα καφέ, έκανα τα πάντα, από σέρβις μέχρι και καφέ έφτιαχνα. Με βοήθησε πάρα πολύ αυτό που έκανα. Με γείωσε… Με βοήθησε πάρα πολύ όλο αυτό να εξελιχθώ σαν άνθρωπος», πρόσθεσε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top