Ελένη Μενεγάκη: Η τυχαία συνάντηση που είχε με τον Ηλία Ψινάκη σε σκάφος!

Πότε θα πάει καλεσμένος στην εκπομπή της;

Το απόγευμα της Πέμπτης η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει μία έξοδο για να χαλαρώσει και να περάσει όμορφα τον ελεύθερό της χρόνο.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στη θάλασσα και συγκεκριμένα, σε κάποιο σκάφος και εκεί είχε μία τυχαία συνάντηση με παλιό, αγαπημένο της πρόσωπο. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Ηλία Ψινάκη!

Το μυστήριο λύθηκε! Ο Ηλίας Ψινάκης εξηγεί γιατί φοράει πάντα γυαλιά ηλίου

Φυσικά, η Ελένη Μενεγάκη δε θα μπορούσε να μη μοιραστεί τα ευχάριστα με τους διαδικτυακούς της φίλους και έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, όπου ποζάρει αγκαλιά με τον Ηλία Ψινάκη.

«Τυχαίες συναντήσεις», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Μενεγάκη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

 

Το βίντεο του Ηλία Ψινάκη

Λίγο αργότερα, ο Ηλίας Ψινάκης ανήρτησε στο δικό του προφίλ στα social media ένα βίντεο από τη συνάντησή τους. Όπως θα παρατηρήσετε, οι δυο τους περνάνε τέλεια μαζί και δε σταματάνε να γελάνε!

Ακόμη, ο Ηλίας Ψινάκης, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του X Factor, αποκάλυψε ότι αύριο, Παρασευή 17/6 θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης.

«Σημέρα με την @elenimenegaki τα λέμε prive με φίλους και αύριο τα λέμε ζωντανά στην εκπομπή της στο @megatvcom που θα κάνω αποκαλύψεις!!», έγραψε στη λεζάντα.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top