Κατερίνα Καραβάτου: Η εξομολόγηση για το άγνωστο πρόβλημα με την υγεία της

«Επειδή πριν από τρία καλοκαίρια έπαθα αυτό το πράγμα...»

Mε αφορμή την πάθηση του Justin Bieber εξαιτίας της οποίας παρέλυσε το μισό του πρόσωπο, η Κατερίνα Καραβάτου προχώρησε σε μία προσωπική της εξομολόγηση on air.

Justin Bieber: Παρέλυσε το πρόσωπό του

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα», αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε η ίδια με την υγεία της πριν από τρία χρόνια.

Όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου για την περιπέτεια με την υγεία της

καραβατου

«Τα ιατρικά ζητήματα είναι πάρα πολύ ευαίσθητα, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη. Αλλά επειδή είπες προηγουμένως ότι αυτό μπορεί να ξεκινήσει από έρπητα ζωστήρα, επειδή πριν από τρία καλοκαίρια έπαθα αυτό το πράγμα και το έπαθα στο πρόσωπο. Εμένα μου είχαν πει ότι είχε πιάσει όλο αυτό το νεύρο… Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν είναι σωστό, αλλά μπορεί να το καταλάβει ο γιατρός ότι πρόκειται γι’ αυτό το πράγμα.

Εκτός από τη θεραπεία πρέπει πραγματικά να ξεκουράζεσαι. Εμένα μου είχαν πει ότι πρέπει να μείνω, στη δική μου περίπτωση πάντα επαναλαμβάνω, έπρεπε να κάθομαι χωρίς να κάνω τίποτα μέσα στο σπίτι μου για να μπορέσω να ηρεμήσω. Στη δική μου περίπτωση είχε να κάνει και με κούραση, αλλά και με ψυχική κούραση, έντονο στρες.

Εγώ δεν είχα πάθει αυτό το συγκεκριμένο πράγμα. Δεν ξέρω αν δεν το είχα προλάβει εγκαίρως πώς θα είχε εξελιχθεί, αλλά είναι μια ιστορία που θέλει μεγάλη προσοχή. Τουλάχιστον σε ότι με αφορούσε μου είχαν πει ότι ήθελε πολύ συγκεκριμένα πράγματα για να μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις. Και θέλει να έχεις και χαρά και ξεκούραση και ηρεμία», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top