Britney Spears: Ο πρώην σύζυγός της εισέβαλε στον γάμο της!

Το μετέδιδε live στο Instagram

Διαφορετικό φανταζόταν τον γάμο της με τον σύντροφό της Sam Asghari η Britney Spears

SPEARS ΓΑΜΟΣ

Η διάσημη ποπ σταρ, που έχει περάσει μία ιδιαίτερα δύσκολη ζωή με διαμάχες με τον πατέρα της και όχι μόνο, μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε στην αρχή της καριέρας της, νόμισε πως πλέον θα είναι… ευτυχισμένη και δε θα έχει έγνοιες.

Έκανε λάθος όμως. Κατέληξε να δει την πιο όμορφη μέρα της ζωής της να κηλιδώνεται, όταν ο πρώην σύζυγός της Jason Alexander θέλησε να της χαλάσει τη γιορτινή ατμόσφαιρα εισβάλλοντας στον γάμο της!

Συγκινεί ο σύντροφος της Britney Spears για την απώλεια του μωρού τους

Μάλιστα, ο ίδιος μετέδωσε σε live streaming την εισβολή το απόγευμα της Πέμπτης στο γάμο της τραγουδίστριας στην έπαυλή της στην Καλιφόρνια.

Ο 40χρονος συνελήφθη από την αστυνομία της Ventura και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για καταπάτηση, βανδαλισμό, ενώ της σύλληψης προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός με τους φρουρούς ασφαλείας της Spears.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

 

Λίγα λεπτά πριν συλληφθεί, ο πρώτος σύζυγος της Spears κατάφερε να καταγράψει τον εαυτό του στο Instagram καθώς έτρεχε μέσα από μονοπάτια σε πλαγιές λόφων πλησιάζοντας το πίσω μέρος του σπιτιού της ποπ σταρ.

Ο γάμος της Britney έγινε κανονικά παρά την εισβολή του πρώην συζύγου της

Ο γάμος της Britney και του Asghari έγινε κανονικά. Η 40χρονη και ο 28χρονος είναι πλέον σύζυγοι, όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στη «Usa Today».

Η τραγουδίστρια και o personal trainer ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου μπροστά σε 100 άτομα, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο αδερφός της, Bryan. Η μητέρα της Lynn, ο πατέρας της Jamie και η αδελφή της Jamie Lynn δεν σκόπευαν να παρευρεθούν, σύμφωνα με το TMZ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top