Μαρί Κωνσταντάτου: «Θέλω να χαρώ τον σύντροφό μου, τον Γιάννη μου»

Όσα είπε η πρώην ηθοποιός για τον θεατρικό παραγωγό Γιάννη Κέντ

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μαρί Κωνσταντάτου

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Μαρί Κωνσταντάτου μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για το τροχαίο δυστύχημα του πατέρα της που της στοίχισε πολύ, αλλά και τον σύντροφό της και γνωστό θεατρικό παραγωγό, Γιάννη Κεντ

Μαρί Κωνσταντάτου: «Είμαστε μαζί με τον Γιάννη Κεντ και είμαστε καλά!»

Μιλώντας για τον τραγικό τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, είπε: «Ο πατέρας μου είχε ένα πολύ άσχημο τροχαίο κι «έφυγε» ξαφνικά. Ήταν πολύ δύσκολο για όλους μας. Ένα τροχαίο είναι σοκ, είναι συγκλονιστικό, ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί. Δεν προλάβαμε να αποχαιρετιστούμε. Ήταν δύσκολες στιγμές για τη μητέρα μου να βλέπει τον άντρα της να αιμορραγεί και να ξεψυχάει».

Η πρώην ηθοποιός είναι και πάλι πολύ ερωτευμένη!

Ξανά ερωτευμένη η Μαρί Κωνσταντάτου - Ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά

Για την προσωπική της ζωή, δήλωσε ότι θέλει με τον σύντροφό της, Γιάννη Κεντ, να γεράσει μαζί του και να τον χαρεί. «Όσο μεγαλώνω, αλλάζω κι αλλάζω όμορφα. Δε θέλω τρελούς ρυθμούς, θέλω να είμαι χαλαρή, να χαρώ τον σύντροφό μου, τον Γιάννη μου, να χαρούμε τα αδέσποτά μας, τη φύση. Είπες τη μαγική λέξη: "Σύντροφος". Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που εγώ θέλω να γεράσω μαζί του. Δεν παίζει ρόλο ο γάμος, αρκεί να είσαι καλά με τον σύντροφό σου».

Η Μαρί Κωνσταντάτου με τον Γιάννη Κεντ σε νυχτερινή τους έξοδο /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top