«Στην αρχή η φωνή μου ακουγόταν σαν από τα έγκατα της κολάσεως»

Όσα αποκάλυψε η frontwoman πολύ γνωστού ελληνικού γκρουπ

Δείτε όσα είπε η γνωστή τραγουδίστρια στο Πάμε Δανάη!

Έχει μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές στην ποπ/ροκ ελληνική σκηνή και πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, με το γκρουπ της, τους Μπλε.

Τζουμέρκα: Η Τζώρτζια ήταν νονά του 21χρονου Ερμή - Δριμύ κατηγορώ στο FB

Ο λόγος για την Τζώρτζια Κεφαλά, που μίλησε στο Πάμε Δανάη! για την καριέρα της στο τραγούδι, αλλά και για το πώς αποφάσισε να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο.

Εκτός από τη μουσική της, η Τζώρτζια Κεφαλά έχει πειραματιστεί αρκετά με το look της

Αναφέρθηκε στις πρώτες της εμφανίσεις και τη βοήθεια της Άννας Βίσση, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι η φωνή της δεν της άρεσε! «Στις ερασιτεχνικές μου εμφανίσεις πάντα ανέβαινα στη σκηνή με τρομερή συστολή. Δεν πίστευα ότι ήταν ωραία η φωνή μου, μου φαινόταν πολύ βάρια. Έλεγα “γιατί τα άλλα κορίτσια τραγουδάνε σαν άγγελοι κι εγώ σαν να έρχομαι από τα έγκατα της κολάσεως;”», είπε με χιούμορ.

«Ξεκίνησα να δουλεύω σε θέατρα και η πρώτη αγγελία που άνοιξα ήταν οι Δαίμονες. Δημιουργήθηκε μία πολύ ωραία σχέση με την Άννα Βίσση και μου έλεγε ”Κάνε κάτι, κυνήγησε το”», πρόσθεσε.

Τέλος για τους Μπλε, αλλά και τη σύγκριση με τη Θεοδοσία Τσάτσου (σ.σ. την πρώτη τραγουδίστρια του γκρουπ) που την προβλημάτισε, δήλωσε πως: «Στο ξεκίνημα της καριέρας μου καθάριζα σκάλες κι έκανα baby sitting. Φοβήθηκα πάρα πολύ τη σύγκριση με τη Θεοδοσία Τσάτσου. Η Θεοδοσία τσάτσου άνοιξε έναν δρόμο, στον τρόπο που τραγουδιόταν η ποπ ροκ μέχρι εκείνη τη στιγμή. Τα δυο πρώτα χρόνια στους Μπλε ήταν πάρα πολύ δύσκολο να φύγει από τη συνείδηση του κόσμου, ότι έχει γίνει μια αλλαγή».

«Άνθρωποι του χώρου μας έλεγαν πως κάνεις δεν πρέπει να καταλάβει, ότι έφυγε η Θεοδοσία», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top