Sarah Jessica Parker: Ο λόγος που τα «έσπασε» με την Kim Cattrall

Γιατί δεν είδαμε τη «Samantha» στο And Just Like That...

Δείτε βίντεο για το Sex & The City από το Breakfast@Star

Η Sarah Jessica Parker δεν αρνήθηκε ποτέ ότι η σχέση της με τη «Samantha» από το Sex And The City, κατά κόσμον Kim Cattrall, δεν ήταν καλή, όμως δεν είχε μιλήσει ποτέ ξεκάθαρα για τα γεγονότα που οδήγησαν σε αυτό

Κιμ Κατράλ: «Δε μου ζητήθηκε να είμαι στην επιστροφή του Sex And The City»

Σε νέα της συνέντευξη στο podcast του The Hollywood Reporter, η ηθοποιός εξήγησε γιατί η Cattrall δεν συμμετείχε στη συνέχεια του S&TC, το And Just Like That... αλλά και γιατί η σχέση της μαζί της είναι «πολύ επώδυνη».

Cattrall, Parker, Davis & Nixon στην πρεμιέρα της δεύτερης ταινίας Sex & The City

Cattrall, Parker, Davis & Nixon στην πρεμιέρα της δεύτερης ταινίας Sex & The City /Φωτογραφία AP Images

«Είναι πολύ απλό, ξέρετε. Θα είμαι όσο ξεκάθαρη γίνεται. Είναι πολύ δύσκολο να μιλάω για την κατάσταση με την Kim γιατί ήμουν πολύ προσεκτική ώστε να μην πω κάτι που θα είναι δυσάρεστο», είπε και πρόσθεσε πως όλα πήγαιναν καλά μεταξύ τους όσο γύριζαν τη δημοφιλή σειρά, αλλά και τις δύο πρώτες ταινίες.

Σύμφωνα με την Parker, αυτό που οδήγησε σε ρήξη τη σχέση τους ήταν οι απαιτήσεις που είχε η Cattrall για την τρίτη ταινία, γεγονός που οδήγησε και τους συντελεστές να μην την προχωρήσουν. «Δεν ένιωθαν άνετα να συμφωνήσουν με αυτά που απαιτούσε εκείνη και τελικά δεν κάναμε την ταινία γιατί δε θέλαμε να την κάνουμε χωρίς εκείνη. Και το στούντιο δεν ήθελε να το κάνει, οπότε τα σχέδια χάλασαν», είπε. 

Sex & the City: Βρέθηκε η αντικαταστάτρια της Kim Cattrall στη νέα σειρά

«Δεν είπε "όχι" στην ταινία. Το στούντιο είπε "όχι" στην ταινία, κάτι που συμβαίνει...», σημείωσε η σταρ. Όπως είχε πει η Cattrall σε παλιότερη συνέντευξή της, ο λόγος που είχε απαιτήσεις σχετικά με την τρίτη ταινία ήταν ότι δεν της άρεσε η πλοκή που αφορούσε τον χαρακτήρα της. Στην ταινία η Samantha θα λάμβανε στο κινητό της ακατάλληλες φωτογραφίες από τον 14χρονο γιο της Miranda, Brady, μια εξέλιξη που δεν άρεσε καθόλου στην ηθοποιό.

Η Parker παραδέχτηκε ότι κανείς δεν πρότεινε στην Cattrall να επιστρέψει για το And Just Like That... αφού είχε ξεκαθαρίσει ότι: «Δεν ήταν κάτι που ήθελε και δεν ήταν άνετο για κανέναν από εμάς». Αυτό, όπως είπε, δεν σημαίνει ότι την παραγκώνισαν: «Απλά μάθαμε. Πρέπει να ακούς κάποιον κι αν δημοσίως μιλούν για κάτι και δείχνουν ότι είναι κάπου που θέλουν να είναι, ή έχουν ένα ρόλο που θέλουν να παίξουν και σε ένα περιβάλλον που θέλουν, φτάνεις σε ένα σημείο που λες "το ακούω αυτό"». 

Όταν -νομίζαμε ότι- η τετράδα του Sex & The City ήταν κολλητές φίλες... 

Όταν -νομίζαμε ότι- η τετράδα του Sex & The City ήταν κολλητές φίλες... /Φωτογραφία AP Images

Στο παρελθόν η Cattrall είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η Parker με τη Cynthia Nixon και την Kristin Davis είχαν το δικό τους «παρεάκι» και πως η Parker δεν ήταν πολύ φιλική μαζί της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Η Parker απάντησε σε αυτούς τους ισχυρισμούς, λέγοντας πως: «Πέρασα πολλά χρόνια δουλεύοντας ώστε να είμαι κόσμια με όλους στα γυρίσματα, να φροντίζω τους ανθρώπους, να είμαι υπεύθυνη τόσο με τους εργοδότες μου όσο και για όσους έχω ευθύνη ως παραγωγός της σειράς. Και δεν υπάρχει κανείς που έχει μιλήσει έτσι για μένα οπότε αυτό είναι πολύ επώδυνο». 

Sarah Jessica Parker: Κρατούσε τσάντα-μαϊμού στο Sex and the City!

Η ηθοποιός τόνισε ότι δεν έχει καβγαδίσει ποτέ με την Cattrall, απλά πρόκειται για μια απομάκρυνση από τη φιλία τους, όπως έγινε περίπου και στην πλοκή της νέας σειράς: «Δεν υπήρχε καμιά δημόσια διαφωνία, κατηγορίες ή συζητήσεις από μένα ή κάποιον άλλον εκ μέρους μου. Δε θα το έκανα. Δε θα το έκανα με αυτόν τον τρόπο. Οπότε θα ήθελα να σταματήσουν να το αποκαλούν καυγά ή διαφωνία γιατί δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Υπήρχε μόνο ένας άνθρωπος που μιλούσε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top