Ηλέκτρα Αστέρη: Η τρυφερή ανάρτηση για την ονομαστική γιορτή της κόρης της

Έχει αποκτήσει δύο κορούλες με τον Ευτύχη Μπλέτσα

Δείτε όσα είχε πει ο Ευτύχης Μπλέτσας στην εκπομπή Όλα Γκουντ

Με τον Ευτύχη Μπλέτσα έχουν σχηματίσει μια όμορφη κι αγαπημένη οικογένεια. με την οποία, μάλιστα, γυρνάνε όλον τον κόσμο, στα πλαίσια της τηλεοπτικής τους εκπομπής.

Μπλέτσας: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με τη σύζυγό του και τις κόρες τους

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για την Ηλέκτρα Αστέρη, καθώς η κορούλα που έχει αποκτήσει με τον παρουσιαστή, η μικρή Νεφέλη, έχει την ονομαστική της γιορτή.

Η πανευτυχής μαμά θέλησε να ευχηθεί δημόσια στη δεσποινίδα Μπλέτσα, μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Οικογενειακή selfie για την οικογένεια Μπλέτσα-Αστέρη μπροστά από τη Βουλή /Φωτογραφία Instagram

Ευτύχης Μπλέτσας - Ηλέκτρα Αστέρη: Βάφτισαν τις κορούλες τους

Το απόγευμα της Πέμπτης, πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία με την κορούλα της, γράφοντας στη λεζάντα: «Νεφέλη μου, Ψυχή της ψυχής μου. Σήμερα είναι η γιορτή σου.

Γιορτάζουμε το υπέροχο ονομα σου. Χρόνια πολλά διαμάντι μου, καλά και γεμάτα χαμόγελα. Υγεία. Υγεία και ευτυχία. Να είσαι γεμάτη δημιουργικότητα, να βάζεις στόχους, να νιώθεις -και να εισαι- πλήρης άνθρωπος και να κάνεις όσα περισσότερα όνειρα σου μπορείς, πραγματικότητα. Να γίνεις ένας καλός άνθρωπος και να δίνεις πάντα θετική ενέργεια στο πέρασμά σου. Εγώ πάντα θα είμαι εκεί δίπλα να θαυμάζω το φως σου. Αν με χρειαστείς θα τρέξω πριν καν με φωνάξεις. Σ’ αγαπάω.

Να χαίρεστε τις Νεφέλες της ζωής σας και να τις απολαμβάνετε κάθε μέρα. Είμαστε πολύ τυχεροί που ομορφαίνουν την κάθε μέρα μας αυτά τα κορίτσια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top