Λένα Δροσάκη: «Η μητρότητα με κινητοποίησε για να μιλήσω»

Όσα είπε μια από τις πρωταγωνίστριες του ελληνικού #MeToo

Αλέξανδρος Μπουρδούμης & Λένα Δροσάκη στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Είναι μια από τις ηθοποιούς που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση και μια από τις βασικές μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη του.

Δροσάκη: Πώς αισθάνθηκε όταν ο Φιλιππίδης προφυλακίστηκε

Η Λένα Δροσάκη παραχώρησε συνέντευξη στη Real Life, όπου αναφέρθηκε στο κίνημα #Metoo, στον ρόλο της σε αυτό και την απόφασή της να μιλήσει δημόσια.

Εβελίνα Παπούλια, Αλέξανδρος Μπουρδούμης & Λένα Δροσάκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον περασμένο Μάρτιο

Εβελίνα Παπούλια, Αλέξανδρος Μπουρδούμης & Λένα Δροσάκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον περασμένο Μάρτιο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Τι ήταν αυτό που την έκανε να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ιστορία; «Η μητρότητα, αυτό με κινητοποίησε. Έχω μια ευθύνη πια με τις πράξεις μου, με τις αποφάσεις μου. Όταν γίνεσαι μητέρα -τουλάχιστον σε εμένα έτσι λειτούργησε- γίνεσαι περισσότερο υπεύθυνη και προς τον εαυτό σου. Τακτοποιώ τα δικά μου συναισθήματα και τις δικές μου ανάγκες για να μπορώ να είμαι υπεύθυνη και παρούσα και για το παιδί μου. Δεν μπορώ να έχω ένα ακατάστατο δωμάτιο και να του ζητώ να τακτοποιήσει το δικό του. Γίνομαι εγώ πρώτα πιο υπεύθυνη για εμένα και μετά γίνομαι παράδειγμα προς το παιδί μου. Πέρα από αυτό, θα ήθελα να μπούνε άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις που να μπορούν να μας βοηθήσουν να διαμορφώσουμε έναν χαρακτήρα που να ξέρει τι σημαίνει σέβομαι, τι σημαίνει δεν χρησιμοποιώ βία ή δεν χρησιμοποιώ την προσωπική μου εξουσία σε ένα πιο αδύναμο πλάσμα». 

Α. Μπουρδούμης: «Κάποτε ο γιος μου θα είναι περήφανος για τη μητέρα του»

Από όταν ήρθε στη ζωή, ο μικρός Αναστάσης έχει αλλάξει τη ζωή της Λένας Δροσάκη

Από όταν ήρθε στη ζωή, ο μικρός Αναστάσης έχει αλλάξει τη ζωή της Λένας Δροσάκη /Φωτογραφία Instagram

Όσον αφορά στον γιο που έχει αποκτήσει με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τον μικρό Αναστάση, πώς θα του το αποκαλύψει κάποια στιγμή; «Πώς θα του μιλήσω για τη συγκεκριμένη ιστορία; Δεν ξέρω. Νομίζω μέσα από τις πράξεις μου και μέσα από τις πράξεις μου θέλω να του μιλάω περισσότερο. Μαθαίνοντάς τον και δείχνοντάς του τι σημαίνει τρυφερότητα, αγάπη, σεβασμός. Με αυτόν τον τρόπο να του μάθω για αυτά που πολεμώ, που διεκδικώ, που αγαπώ. Νομίζω πως όλοι έτσι μαθαίνουμε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top