Μαρία Κίτσου: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης δε με λυπήθηκε»

Τι αποκάλυψε για το φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες η ηθοποιός

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν το πρωί της Παρασκευής 20/5 η Μαρία Κίτσου και μίλησε για την εμπειρία της στη σειρά Άγριες Μέλισσες.

Γκοτσόπουλος: «Τη Μαρία Κίτσου την πονάω» - Τι είναι αυτό που τους ενώνει


Ποια θα είναι η εξέλιξη της ηρωίδας της, Ελένης Σταμίρη και πώς θα ολοκληρωθεί η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1;

λενιω αγριες μελισσες μαρια κιτσου

«Μου αρέσει πάρα πολύ να γίνομαι ο ρόλος. Σε κάθε ρόλο που παίζω παίρνω στοιχεία του και τα κάνω δικά μου. Προσπαθώ να μη φαίνεται ο χαρακτήρας μου και να είμαι ο ρόλος. Σιχαίνομαι τη μανιέρα! Θέλω κάθε φορά να γίνομαι αγνώριστη. Ήθελα να υποδυθώ μία χωριατοπούλα με το τραγανό και την δυναμικότητα και ταυτόχρονα ευαίσθητη, με τις αρχές της. Όποιος με γνωρίσει στη ζωή δεν έχω καμία σχέση με την κοπέλα του χωριού. Έχω παίξει πολύ αστικές κοπέλες και αριστοκράτισσες», είπε η Κίτσου.

«Έχω αγαπήσει τη Λενιώ. Όταν μου έστειλαν τα σενάρια την ερωτεύτηκα! Έπαθα σοκ με όλο το σενάριο. Ο χαρακτήρας με προκάλεσε. Βρήκα κάτι που δεν είχα δει μέχρι τότε στην ελληνική τηλεόραση. Ήταν κάτι που με άγγιξε πολύ. Την πόνεσα πολύ αυτή τη γυναίκα», πρόσθεσε για τον ρόλο της.

Η πρωταγωνίστρια δήλωσε πως δε γνωρίζει ακόμα ποιο είναι το φινάλε της σειράς, όμως υποψιάζεται πως θα υπάρχει δικαίωση.

Η Μαρία Κίτσου αναφέρθηκε και στις σκληρές σκηνές των φυλακών και της κακοποίησης που δεχόταν από τον Μάνο Βόσκαρη, ρόλο που ερμήνευσε ο Βασίλης Μπισμπίκης, στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

μπισμπικης

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Τα φιλιά στην παραλία της Θεσσαλονίκης

«Ήταν πολύ βαρύ, με επηρέασε. Ήταν δύσκολο. Οι συνθήκες της φυλακής, τα γυρίσματα ήταν σκληρά. Το κάναμε ρεαλιστικά, το ήθελα κι εγώ. Δεν με λυπήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης, ούτε εγώ τον άφησα να με λυπηθεί! Ήταν σκληρό όταν μου πέταγαν κουβάδες με νερό, όταν με έδεναν με αλυσίδες. Ήθελα να ήταν ρεαλιστικό», αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top