«Στο Λονδίνο παρενέβη η πριγκίπισσα Νταϊάνα για να βγω από τη φυλακή»

Όσα αποκάλυψε πολύ γνωστός Έλληνας μοντέλο

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Mega Καλημέρα

Ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα τη δεκαετία του '90 κι ένας από τους πιο επιθυμητούς άντρες της ελληνικής σόουμπιζ

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: 9+1 πράγματα που δε γνώριζες για εκείνη!

Ο Μάνος Πανταζής παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, όπου ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τη σύλληψή του στο Λονδίνο και την αποφυλάκισή του με παρέμβαση της... πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Πριν από λίγους μήνες ο Μάνος Πανταζής συμμετείχε στο ριάλιτι Η Φάρμα

«Θυμάμαι την αγαπημένη παρέα από την εποχή του μόντελινγκ και τα ταξίδια που κάναμε. Η απόρριψη στην αρχή, μού προξένησε ενδιαφέρον, μετά ζούσα με αυτό γιατί είναι μία δουλειά. Με έχουν απορρίψει από δουλειά, επειδή είμαι αρκετά ψηλός. Το μόντελινγκ σου δίνει χρήματα, άλλα όχι τόσο για να εξασφαλίσεις τη ζωή σου. Έκανα επενδύσεις όμως...», είπε αρχικά. «Για μία πασαρέλα μπορεί να έπαιρνες 400.000 δραχμές, η πιο ακριβοπληρωμένη ήταν μια καμπάνια με αμοιβή 40.000 ευρώ», δήλωσε στη συνέχεια.

Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό στην Αγγλία, που οδήγησε στη σύλληψή του. «Με είχαν συλλάβει στο Λονδίνο, τους έκανα πλάκα ότι έχω βόμβα στις αποσκευές μου, η κατάσταση παρεκτράπηκε και πήγα στο κρατητήριο... Είχε παρέμβει η βασιλική οικογένεια και η Νταϊάνα για να βγω από τη φυλακή».

Μυστικός γάμος στην ελληνική showbiz! Οι καλεσμένοι έκαναν την αποκάλυψη με ΦΩΤΟ στα social media

«Τα τελευταία 10 χρόνια είμαι ευτυχισμένος με τη γυναίκα μου και τις υπέροχες κόρες μου», δήλωσε για την προσωπική του ζωή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top