Η ανάρτηση της Κάκιας Ιγερινού για τον Γιάννη Φέρτη και το Αλτσχάιμερ

«Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν»

Η γνωστή σεναριογράφος Κάκια Ιγερινού με ένα post στο Twitter έκανε γνωστό ότι ο Γιάννης Φέρτης δίνει μάχη με το Αλτσχάιμερ. Ισχυρίζεται, μάλιστα, ότι ο αγαπημένος ηθοποιός δυσκολεύεται πια να την αναγνωρίσει. 

«Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια».

Ο 84χρονος αγαπημένος ηθοποιός έχει στο πλευρό του τους στενούς φίλους του αλλά και τη σύζυγό του και, επίσης, ηθοποιό Μαρίνα Ψάλτη. 

Γιάννης Φέρτης - Μαρίνα Ψάλτη

Ο Γιάννης Φέρτης με τη σύζυγό του, Μαρίνα Ψάλτη σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του ζευγαριού το 2019 / Φωτογραφία: NDP

Ο ηθοποιός έχει κάνει τρεις γάμους. Με την τελευταία του σύζυγο τη Μαρίνα παντρεύτηκε το 2001, αλλά δεν απέκτησαν παιδιά και όπως έχει δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του: 

«Ομολογώ ότι δεν είχα φανταστεί πως θα κάνω τρεις γάμους. Όταν γνωριστήκαμε με την Ξένια και παντρευτήκαμε πίστευα ότι θα είμαστε μαζί... Αργότερα, όταν ήμουν μαζί με τη Μαρίνα ένιωσα ότι ήθελε να παντρευτούμε κι έτσι έγινε (Ο δεύτερος γάμος του ήταν με τη Μιμή Ντενίση). Κάποια στιγμή πίστευα ότι θα κάνω παιδιά, μετά δεν έτυχε».  

Η Μαρίνα Ψάλτη πριν από δυο χρόνια, μιλώντας για την πανδημία του κορωνοϊού, αναφέρθηκε και στα μέτρα που υιοθέτησαν στο σπίτι με τον σύζυγο της, Γιάννη Φέρτη. 

«Έχω ένα άγχος ως προς τον κορωνοϊό γιατί ο Γιάννης πια είναι σε μια ηλικία. Φοβάμαι μην του φέρω τίποτα στο σπίτι και είμαι συνέχεια με τη μάσκα», είπε η ηθοποιός

Επίσης, παραδέχθηκε ότι λόγω της πανδημίας, το τελευταίο διάστημα να κοιμούνται σε διαφορετικά δωμάτια. «Είναι 82 χρονών, έχει μια αρχή ΧΑΠ λόγω τσιγάρου, είναι σε ομάδα υψηλού κινδύνου και πρέπει κάπως να προστατευτεί», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top